Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije Ibrahim lopov on je Lopinaš
Bravo tuzilastvo, bravo nasa policijo! Samo napred, narod i gradjani stoje iza vas. Bog vam zdravlje dao i jos ovakvih akcija.. FBiH je puna hadzibajrica
Jučer je Konaković pozitivno govorio o Vučićevom projektu „Otvoreni Balkan“ kazavši kako će na tom prostoru živjeti pet miliona Bošnjaka. Ovak Konakovic je najveca podvala i opasnost za drzavu BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo tuzilastvo, bravo nasa policijo! Samo napred, narod i gradjani stoje iza vas. Bog vam zdravlje dao i jos ovakvih akcija.. FBiH je puna hadzibajrica
Jučer je Konaković pozitivno govorio o Vučićevom projektu „Otvoreni Balkan“ kazavši kako će na tom prostoru živjeti pet miliona Bošnjaka. Ovak Konakovic je najveca podvala i opasnost za drzavu BiH.
Sve je to ok ali smiju li upasti negdje u RS-u ili je samo kriminal u federaciji. Jedne hapse drugi rade sta hoce.
Cisti senzacionalizam. Ovoliko policije se ne digne kad je ubistvo u pitanju. Hafzibajrica su mogla privesti dva inspektora u odijelu a ne specijalci sa dugim cijevima jer covjek je ako se dokaze lopov, a ne terorista.
Sve milioneri odakle?
Sve su to obični džeparoši za N.N (Nermin Nametnuti) https://youtu.be/XZI6RPL43wY
Ma i ovdje mi nešto ne štima. Čemu tolika policija i pompa. Ima njih još mnogo gorih pa ništa.
Sve oni koji su stalno u vlasti su najkorupirani Konakovic, Capare, Hadjibaric, Kasumovic , kada su bili opozicija nikad. Uvek gde su pare i tenderi.
jel to neki Rambo kad treba 100 policajaca?
KRIMIBAJRIC JE NAJVVECI GROBAR ,REKETAS SUGRADANA I STAROG GRADA!!
Trebalo bi se i u Mostaru znati gdje zavrsavaju pare od najma prostora u Starom Gradu. Nidje racuna a milioni se vrte.
Bio član SDA 21 godinu ..magistrirao u Kiseljaku ..to je taj put naših prvaka Kiseljak Travnik Foča Univerziteti ..
Sve je to ok, mene zanima kada će zapadna Hercegovina na red doći? Dole je najveći kriminal i Kriminalci?
Tamo je sve na prevaru, tamo se djeca od malih nogu odgajaju da varaju i kako ce varati.
Ma to nije moguće. Pa on je Načelnik najstarijeg dijela Sarajeva. Pa on biran od strane građana. Pa on je promijenio puno stranaka. Pa on ima svoju stranku. Pa on ima milion benificija. Pa on je ogledalo grada. Pa njemu ne treba nikakvo bogatstvo više. PA TO JE UDAR NA NAS BOŠNJAKE.
E sad polako i firme koje su saradjivale sa ovim kojeg hapsi 100 policajaca.Prepoznat ce sami i ovi iz federalnih firmi.
Bravo tužilaštvo i policija.. sada ide pozivanje na ugroženost nacionalnih interesa Nacionalni interes kod političara Bošnjaka Srba i Hrvata definicija ( prevariti,ukrasti na donacijama,prodavati firme za marku,graditi vikendice zgrade ilegalno,sprječavati zakone o kladionicama,itd itd )
Vjerovatno mu je netko dojavio za ove pretrese , navrijeme je on se pobrinuo za dokaze koji bi ga potopili !
Covjek od glavne opstine u glavnom gradu napravio kasabu i privatnu prciju...nema klosara ni krimosa iz SG da nije povezam sa njim a o privrednom kriminalu da ne pricam...diktatura duga dvije decenije skoro