Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1. Već su ga identificirali samo čekaju aplauze a pod 2. Naručena reklama KM Trade.
To je Spasoje Smrdojevic iz Prnjavora
greška trgovačke inspekcije. zašto oružje nije kao npr zlatni nakit u staklu? ili na sajli? ovaj biznis treba zatvoriti što prije
Kad je KM Trade onda se i murija angažuje. Kad su druge radnje u pitanju onda tražite sami lopova. Zar ne bi trebala murija da štiti sve građane jednako?!
kakva je ovo fukara...ubrzo ide na hladjenje u zenicu...
Ovo je Muriz iz Rogatice.
Bebek...?!?!
I šta ja sad treba da gledam 5 min dugu reklamu da bih pogledao ovaj video? Ne pada mi na pamet.
u Americi se raspise nagrada da ga neko prepozna i nadje se u roku 25 minuta...ovako izgleda reklama
Trazite pomoc gradjana i hapsite monstrume sto s visine bacaju pse!!!
Slikano tetrapakom
Pa zar oruzije nebi trebalo biti pod kljucem,sa sigurnosnom trakom da se aktivira magnetni alarm.Pa ebote u svakom trznom centru teze ukrasti nutellu nego vatreno oruzije ovde.Hladno ga stavio za pas i samo izasao.Ja bih kao prvo ovde zestoko kaznio prodavaca,ako mu cak nebih zabranio prodaju oruzija.
Jeli ovo neka komedija , ili me neko zajebava sa ovim videom ?!
A koja je svrha ovih kamera?
Mario Busandzic..zna narod..
Nego ba, šta ima s onim Arminom što krade crijeva za vodu jesul i njega konačno prepoznali na snimkama ili i dalje traže pomoć građana
Izgleda da je Eddie Murphy.