Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halal im vjera, red i je bio !! E ovo je baš za pozitivca , bravo SARAJEVO-X !!
eeee zao mi ljudi, imaju i oni rashode...kola, ribe, tozla, stoljpi...ko ce to da finansira ako odu u chuzu...
Ljudi moja najopasnija oranizovana banda u drzavi vjerovali ili ne ,imali su liniju rada u svakoj instituciji,drustvu,organizaciji jer drugacije nisu mogli raditi...vidjecete sta cese sve otkriti...Živjela nasa policija ,sretno momci a apel mna tuzioce i sudove da odrade posao do kraja a gladni advokati neka malo sacekaju zaradu na drugim izvorima....
meni su drpili auto... i nadze ga policija nakon 3 mjeseca na parkingu na Dobrinji C5
ODLICNE VIJESTI !!! STOP KRIMINALU !!!
Da niste mozda nasli bmw 3 od mog rodjaka, ukraden u oktobru 2009 u Zivinicama. Dajte nam imena lopova da im z.utimo zene.
stali na rep SLONU
evo dokaz da kad se hoće,da se može stati u kraj mafiji,,samo nek ovako nastave,,respect
dobro je sto su \" stali na rep\" auto mafiji ali pravo zadovoljstvo ce doci kad joj glavu odrube ...
Meni su prije 3 mjeseca ukrali Lagunu 2 2001 godina. isti dan mi je djete slomilo nogu, a supruga zaglavila u bolnici. Koja je to nemoralna banda. Kada su me nakon 2 dana nazvali na telefon znali su sve i platio sam otkup 1600 km, na kraju ni novca ni auta. Svaki put kad nešta slično ovako proćitam, pravo se dobro osjećam. Samo da je pravni sistem bolji, pa da ih ne pušta nakon saslušavanja, i da im proda kompletnu imovinu za nadoknadu štete oštećenima. Meni su haman uzeli 20000 km (cijena auta i ulaganje) i izjeo vuk magarca. Gadan osjećaj.
Price za naivne.Ovo je sve samo za novina , ne vjerujem da postoji iskrena volja da se bilo sta uradi,posebice ne odgovara vrhu.Polcija takodjer ima udjela u kradjama vozila.
Pravac Hercegovina, djeco draga... Prije toga, kakav Zakon o teskom radu i da vidish kako 5C nice. Do tada, vijesti ove vrste idu u kategoriju \"Postojimo, nesto se mora raduckat\'. Od mandatnih se ne moRe kraj s krajem sastavit\'\".
Nista od ovoga. Nema mjesta u zatvorima. Ovi ce uci a drugi ce izaci. Manje ce nam krasti auta ali ce zato izaci neki dileri ili pljackasi. Ali ipak su ih otkrili i uradili svoj dio posla za svaku pohvalu.
Opet nam zamazuju oci, nikakvih promjena dok ne napravi jos 5 zatvora onakvih kao u zenici !!
Evo ne mogu da spavam, sve se nešto sekiram kako naš dijamant spava, valjda će nas na sabahu izvijestiti.