Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Siguran sam da su do sada gradske vlasti dobile najmanje tri donacije za saniranje deponije, al pare su otišle u privatne džepove.
Boze kako je glupi ovi BiH narodi. Ubijaju ih muce pljackaju a oni i dalje glasaju za iste. Bravo za policiju udri tvrdoglavu glupu bagru. Ja sam cigo iz mjesanog braka nemam pravo glasati i nisam konstitutivan. Zato sam pobjegao od tih konstitutivnih naroda naj glupljih na ovoj zemaljskoj kugli Misle da ce im mrznja sve donjeti. fujj!
Udri dvoetnicka milicijo,svakako cemo do izbora zaboraviti degenek,caca nas j..o mahniti.
Kriminalci haraju Mostarom rade šta hoće jer ih mafijaši koji su na vlasti stoje , ovo je dokaz kolika je tzv država smeće i govna , i dokaz koja govna vladaju ,a isto dokaz koliko smo debili u mozak kada biramo ta govna već 30 godina
tuzbe pa cak i do Strazbura, tamo ima pravde
Lako je marisati narod,jos kad nabijes kapuljacu da te poslije niko nemoze prepoznati.jaka nam je policija
Samo nemoj po glavi "druže" plavi !!!
Seljacine u uniformama jedva docekale da malo na nekome treniraju strogocu i da pokazu narodu "ko kosi, a ko vodu nosi" ...
Na sudjenju u Nürnbergu svi su Nacisti rekli(cak i oni iz Auschwica),Nisam ja Nista,Hitler mi Naredio. . .,i naravno bili Osudjeni!!!
@trahana sta ti je bolan jedan se izjasnio krivim
...nemoj da te trznem,sanele mi mrtve ustaaaa...
Samo tako ,a Tito kazete bio diktator...i treba po narodu kada trpi ponizenja
Plaćaš da te tuku
Tu Policiju(kojih ima k'o konja) VI financirate!!!
Sramota. Gradjanima pa skontaj te malo, Vi plaćate policiju, a policija Vas tuče. I treba tako....
Klix je SDA-ov portal. Sve ono sto je kontra vlasti bude sakirveno sa manipulativnim komentarima i plusevima i minusima.
Cuj SDA, opravdani zahtjevi gradjani,pa sto ih tucete bagrokriminalna
Opet cete dojnji biti jos ce vam porusiti nelegalne kuce sto ste izgradili posle rata..tu deponiju moraju dovesti u red i da se ne odvozi medicinski otpad a ovi koji su izgradili kuce na mjestima gdje je zabranjena gradnja nek idu protestirati kod onih koji su im dozvolili da tu kuce grade.. Grad mostar nema drugog mjesta za deponije ta nece goniti otpad na velez..
@Jastadasta Grad Mostar nema. Ali zapadna Hercegovina ima i neka naprave sebi deponiju. A Mostar neka odlaže ovdje onako kako se odlagalo 50 godina. Jasno?
@Jastadasta nema Mostar , ali majmune jedan cijela Hercegovina tu odlaže otpad zato se i napunilo sve za dvije godine kao piramida se diglo koliko je , nije problem hajvanu Mostar dakle problem je što još iz 7 opština tu deponiju otpad i iz svih bolničkih ustanova tih 7 opština