Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naoruzati ih i vratiti u genocidni entitet! Svakako ga moramo ocistiti od smrda kad tad,bolje sto prije, to je bosanska zemlja!!
E to bi vi. Kao nekada. Dati oružje teoristima. Dali ste im 90-ih, pa ste samo nedužne klali. Vojnicima niste mogli ni prismrditi. Zato ova tvorevina ide u prošlost. Ovo se drži na okupu nekom čudom, ali i tome je kraj. Konačni obračun s teroristima.
@TesIaPuplnMiIankovic kakve vi veze imate sa bosnom? Uništavate je radite na tome da je razjebete i podjelite eto vi imate veze sa BiH gamad jedna!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ta ce genocidasi ti svjetski "humanitarci"? nisu u stanju svoj narod nahraniti a kamo li migrante!
Pogledajte sljedeći video, OBAVEZNO, i shvatit' će te da je Oluja bila legitimna akcija koja je imala za cilj oslobađanje od terorista. https://www.youtube.com/watch?v=BcJaddsSMeQ
Oluja je sporna samo agrrsorskim debilima koji su sanjali veliku srbiju u granicama virovitica karlovac karlobag!
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Samo dole gyrati,pa vidis kakvi su isti koni braca iz federacije Lojavi
E resist prije bih rekla da si rasist, ako si kod tamnoputih i lojavih onda pogledaj jug Srbije, svi su takvi. Da migrante smjeste na jug Smrdije niko ne bi ni shvatio da su "stranci" izgledom bi se potpuno uklopili sa "domaćim" stanovnicima.
Od kud su došli ti migranti. Pa Vučić ih šalje braći preko Drine. Ne šalje ih federacija.
poslati jih dodiku krmk u malo u posjetu
samo saljiiii ahaha svaki bosnjoo to jest bosnjacki par da usvoji po jednog migranta !!!
Cudo nisu cetnici donjeli odluku da izbjeglice opljackaju, likvidiraju i strpaju u jame
Samo gonite teroriste. Bit ćete mirniji. Gdje god nema ovog šljama, sve je kako treba. Lomite ih, gdje god ih vidite, ili ih samo preko granice RS-a, nogom u guzicu u federaciju. Neka se balije sa njima jebu. Ionako su im to braća.
sacemo mi ove iz FBiH prebacivati vama u RS...hahah hajvane glupi, ko da migranti znaju sta je RS, ljudi u tranzitu, shvati to!!!
Lojavi genocidašu mislite izazvati krizu u Federaciji prebacujući migrante iz Smrdije, sve migrante policija treba vratiti na teritoriju RS, pa migranti su i u Bosanskom brodu blizu granice sa Hrvatskom, Prnjavor itd. Još su javno priznali da postoji dogovor sa Smrdijom oko prebacivanja migranata. Genocidaši iz RS osnuju i koordinacioni odbor tako da sve bude "legitimno", a kad ste pozivali "braću" smrde iz Hrvatske, e onda ste imali "smještajne kapacitete"
joj paranoje i "nemozga", ha ha ha, pa vjeruju li i oni sami u te svoje nebuloze, ha ha ha
od genocida narod je normalno da nemože bit ani u jednom pogledu susjecajan sa drugim,a kamoli humanista,sasvim normalne su izjave od genocidaša da su krivi drugi,i na kraju kada se to završi oni ce tvrdit da su bili humanisti i da su ih štitili,a drugi ih proganjali klali i ubijali
ovlašćujem općinu bihać cazin i veliku kladušu da sve migrante koji su koristeći pravo slobodnog kretanja po republici srpskoj zalutali do federacije bih da iste upute istim putem nazad da koristeći pravo slobodnog kretanja po republici srpsko direktno idu dodiku koji se mudro diplomatski obavezao da će poštovati sva ljudska prava i humanost prema migrantima i da se ne vraćaju više neg da ostanu kod dodika jer ih bošnjaci i hrvati ne žele. et milorade, totije.
sto sarajevo, glavni grad jedinstvene, nedjeljive, jedne, jedine, republike bih, ne naredi tzv republici da ne moze to da radi? dje je bakir, 'ta on radi, mamicu mu...
RS će pomoći migrantima da pređu preko njihove teritorije? Nek ih oni smjeste kao i svugdje u svijetu što ih smještaju kad su već tu. Nisu oni krenuli Federaciju pa da im pomažu, već u EU ali ih tamo niko neće. Nema ni u Federaciji mjesta za njih, po toj logici Turci, Grci, Srbi... svi im oni pomažu da dođu kod nas po toj priči! Što baš u Federaciju, RS je dio BiH kao i Federacija, nek ih zbrinu. Gori su ovi iz FED što ih primaju, treba ih vratiti u RS pa u Srbiju odakle ulaze!
a da mi sandore onda njih vratimo u mkd i bugarsku.da ih bugari malo ispendrece,pa vrate turcima i grcima.najbolje da grci svoj kontigent odmah bace u jonsko more a turci ce svoje da nasele po anadoliji(gde ste vi trebali da zavrsite 1918g ali miloscu karadjordjevica niste)pa sandore deluje mi to malo nerealno.
NE JEDU PRASETINU ...
nisam citao clanak, jel se radi o bosnjacima u makarskoj?!..?!...
Ma nisu ovo čista posla da bog kaže! Granicu je davno trebalo blokirati, za tako nešto ne trebaju nikakve posebne odluke, valjda se to u svakoj normalnoj zemlji na svijetu podrazumijeva? Ko neće da stane kad ga graničar zaustavlja, pucaj, ko zna sa kakvom ko namjerama ulazi u stranu zemlju kroz šumu! Šta znači migrant, je'l mu to piše na čelu, možda je Isil-ovac, kome vratiti to smeće kad ih njihovi ne primaju nazad a ni EU gdje su navodno pošli! Kakav je to narod?