Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ooooo ibraga iz prve minhenske , jel ti to maticar suljo reko kako stvari stoje a mirel nezna haman sta jos nebi sve bilo da njega(Harisa) nije bilo Neznam zasto fikret lezi u zatvoru kad danas imamo i sulju i radona sa identicnim nakanama pa reko\" i onog treba pustit ili i ove zatvorit a za ovu mafijasku organizaciju sto je danas punoljetna , cuj punoljetna sta reci osim da je prepunjena ratnim zlocincima
ne zaboravi spomenuti i najzasluznijeg za opstanak policije RS - Harisa Silajdzica
Hvala Harizu Silajdzicu, on nam je pomogao da je sacuvamo! Da njega nije bilo... nebi bilo ni poslicije Rs! Hvala ti Harize, gdje god cuo i ne cuo!!!
cadjo majku li ti cetaljsku i genocidnu