Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije bitno ko ih hvata Bitno je da se uhvate a onda ih treba karati
dobri policajci, dobri ljudi, očevi, različite nacionalnosti, zajedno... Sve što danas u bih ne prolazi i što svima smeta... Neka vam je laka crna zemlja i puno snage vašim obiteljima da prežive teške trenutke
place mi se od tuge, nemoci, bijesa...katastrofa...mir i sabur porodicama
Znaci, info iz prve ruke: MUP RS radi sve što treba. Pohapsili gomilu likova, opsadno stanje napravili. Naći će se ovi, a onda ih oguliti. Pod batinama ih na onaj svijet poslati.
Aktivni,a ruke u djepovima!
Šta je "djep"
Djikani iz rsa u saradjni s policijom rsa kradu po našem gradu već 20 god fujjj!!!
I u suradnji s domacom mafijom. Kriminal ne poznaje ni vjeru ni naciju ;)
Treba ograniciti kretanje po gradu do 24h,a posle kontrolisati sve sto se krece.To je vrijeme za sotone.Svi normalni tada spavaju,a vozaci voze tranzitom.
Osamdeset posto automafije dolazi iz rs i rietko se ko uhvati sto znaci da saraduje mafija i policija.....
ukedinite se vec jednom kako su ubili ove u SA tako bi vas hladnokrvno likvidirali..
Aktivno rade da ih zastite i odvedu na sigurno
Jos samo ako budu toliko aktivni kao na ubistvu Davida Dragicevica onda cemo se dobro nacekati
treba ubiti govna ne cekati suđenja nikakva ali daj Boze da ih ikad pronađu
nazalost sad ce ih jedno 15 mjeseci trazit..
morala se desiti kap koja će preliti čašu. Za desetak hiljada ubiju dva čovjeka, znači da je riječ o ljigavcima i jadovima koje treba riješiti dok se budu opirali hapšenju. Samo nemoj da filozofiraju kako su htjeli da zaplaše policiju i slučajno ih pogodili u glavu.
sve dok nam policija ne bude postena ovo ce se desavati... vani patrola drugoj patroli napise kaznu ako je napravila prekrsaj... dati im vece ovlasti ali nema prastanja NIKOME..
Kakva je ovo zajebancija , pa taj isti mup rs je leglo mafije sa lukacem na celu , pa svi znamo cak i djeca u obdanistu da je na sokocu i palama sjediste cetnicke auto mafije , iz sacekuse ubili dva policajca , ovo je mnogo ozbiljnije , vjerovatno BIA i Lukac potkuhavaju situaciju po necijem nalogu
@jerry2347 Kako objasnjavas cinjenicu da je MUP RS prije koji dan uhvatio tipa koji je oteo auto covjeku i proslijedio ga MUP-U KS?