Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko se ispusi za dan al ajde 🙃
pa ovo dodje kao da su plijenili kokosi, sve vrijedi nekoliko koka ,je li ovo policija ili izigravanje mornara popaja
Aaaahahaha, pa Aca Lukas slisti vise nego ovi zaplijene u pet mjesec dana
možemo li vidjeti fotke ili snimke uništavanja tog "materijala"....
Pa sta mislis odakle inspektorima nova auta i vikendice?
E, jesu se pretrgli od posla!
Legalizujte marihuanu tupani! Bolje da se marihuana prodaje u apotekama i da se puni budžet porezom na marihuanu nego da klošari sa tetejcima u hlačama prodaju travu koja je puna pesticida i čega sve ne. Legalizacijom marihuane imat ćete vremena da se posvetite borbi protiv teških droga a i sigurno će se povećati broj turista u državi kao i u Holandiji npr. Također, legalizacijom bi se drastično smanjio broj maloljetnih uživaoca marihuane.
@awesome Jedna od agendi nakon jesenskih protesta..to be seen! Jutro SLOBODNI COVJECE!
Nije to tako jednostavno. Legalizovanje kanabisa i štampanje više novca od potrebnog urušava širu ekonomiju. Bilo bi dobro za našu državu. Bez blagoslova Brisela, odnosno moćnika iznad njih, nejma ništa od toga.
kakav ce to party biti 😂