Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odlicna vijest,za sve klixove normalne pratioce,a vi manijaci i psihopate, sto pisete gadosti za maloljetno dijete,pokazujete kako ste se dokotrljali na ovaj dunjaluk !!!
šta ćeš jbg treba narod liječiti frustracije. Stavi se ti u poziciju srednjogodisnjaka kojem se nije dugo 14 godina. Nije lijepo od njih, ali šta oni znaju šta je bonton i lijepo. To se uči u školi a oni su to preskočili.
mogu biti brojni razlozi zasto je bila odsutna od kuce,ali kod nase balkanske primitivne populacije sve se svodi na sex,tipicni bestialni primitivizam !
NAROD KRIVI VLAST ZA SVE LOŠE ŠTO NAM SE DEŠAVA A USTVARI NAROD JE STOKA NEOSOLJENA
ODE RAZBIJE TRAMVAJ IDIOT IŠČUPA KLUPU IZ TEMELJA I ONDA JĖBE DRŽAVU MA MRŠ
Elhamdulillah da je zivo i zdravo dijete, svaka cast policiji
Klix je leglo bolesnika
Naravno da o ovome treba pisati, mora se na neki način skrenuti pažnja RODITELJIMA da obrate pažnju na ponašanje svoje djece, kontakte na internetu, školi... na ulici u komšiluku, krugu familije! Svega ima, pa i pubertet je to, pa radi i mašta... One 2 njene vršnjakinje su iz Beča otišle u Siriju a kontakt je ostvaren preko FB, pa su i glavom platile, bilo je kasno kad su vidjele grešku!
Ovo dijete treba da prođe obaveznu terapiju kod psihijatra, pedagoga i psihologa s obzirom na traumu koju su prošli njeni najbliži, a možda i ona sama.
U Austriji možda?
Uf, dobro je...
svaka cast za Miliciju
13 godina, to je dijete po pravnoj kvalifikaciji, zasto nisu onemoguceni komentari klix?? Pa ova djevojcica nije ni maloljetnik, nego dijete..
Izdajnička kći...........
.. meščini djevojčica "nema" majku?
Čovjek kada poročita komentare na članke ovog tipa, stiče dojam na kliks dolazi samo emotivno osakaćena balavurdija.
nisi daleko od istine
Hvala Bogu
Bravo
Hvala Bogu, bio sam se zabrinuo bilo je tamo puno zlih ljudi koji su ubijali Bosnjake patriote.