Nastavak akcije "Start"
0

Policija pretresa auto-otpad u Bijeljini

SRNA
Foto: Arhiv/Sarajevo-x.com
Foto: Arhiv/Sarajevo-x.com
U nastavku policijske akcije "Start" u toku je pretres auto-otpada u Bijeljini koji provode pripadnici Centra javne bezbjednosti (CJB) Bijeljina i tuzlanske kancelarije Uprave za indirektno oporezivanje BiH, rekao je Srni portparol CJB Bijeljina Dragomir Perić.

U okviru akcije "Start" juče su uhapšene osobe čiji su inicijali S.K. i J.D. iz Bijeljine koja su u Brčkom ukrala automobil marke "Golf 4".

	Navedena lica i pronađeno vozilo predati su u nadležnost i dalju istragu Policiji Brčko distrikta gdje je auto i ukradeno. 

Portparol Policije distrikta Brčko Halid Emkić rekao je danas ranije da su pripadnici CJB Bijeljina i tuzlanske kancelarije Uprave za indirektno oporezivanje BiH danas su, u nastavku akcije "Start", izvršili pretres na tri lokacije u Bijeljini.

"U pretresima je pronađeno nekoliko ključeva za pokretanje vozila, osam procesora za vozila, alat za otuđenje i dekodiranje vozila i mobilajzer", rekao je Emkić.

On je dodao da je danas u okviru akcije raspisana potjernica za osobom čiji su inicijali S.S. zbog sumnje da je počinio krivična djela teške krađe i nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija. Osoba S.S. dovodi se u vezu sa dvojicom uhapšenih kod kojih je tokom prošle noći pronađeno i oduzeto više predmeta iz navedenih krivičnih djela.