Komentari (688)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ja sa dvoje djece sjedim u kuci i cekam kad ce me vratit na posao da bi prehranio dvoje djece i nosim masku i djecu ne izvodim napolje,stomak me boli od nepravde.
Zna li se koji je ljekar da mu javno cestitamo rođendan, pa red je. Iebem li ti mamaru majmunsku. Ja dijete ko zatvorenika svaki drugi dan izvodim napolje u setnju. Familiju vam iebem, u usta!!!!
Ma jašta. Lomi ga. Pišaj po sirotinji. Bolje bi vam bilo da ste nekoga najeli u ovom svom belaju a ne planirati kako će se proslavit rodženDan od tog kurtona. Al eto.. vama na dušu. RAMAZAN lijepi a vi ko stoke. Gledaj bagre. Drogirano pijano. Jeli to taj primjer što treba mi mlađi da se pridržavamo. Bravo 👏👏👏👏👏 Aplauz.
Da, popilo se fino da, sjedaju za volane da, gdje je alkotestiranje da, gdje su slucajevi x da snime malo veliku buraniju, a ne samo srednju klasu
Nije mi jasno samo jedno, od kad to policija radi svoj posao? Nesto nije u redu...
kakvi ste ljudi,na jednom mestu,multi kulti,suzivot,vlah na iftaru,šta kažu jel bilo katolika,da bošnje i četalji nešto ne šuruku protiv kroacana.
ovo treba da narod rastjera a ne policija, sve dok se narod ne ukljuci nema rahatluka ovdje
Sminaju novi praznik u Sarajevu!
Čuj radi čovjek, spašava živote. Treba se opustiti. Opušten je on i previše za nekoga ko operiše kancere po andominalnoj i to masno naplati. Znaš, stručan je sine, najbolji...al’ eto treba platiti, šta ćeś moj sine...Fuj!
Eh sto zensko moze pokvarit......
Ovo je blam nad blamovima!
isplivao VIDEO derneka Kriznog štaba Nevesinje (Dodikov SNSD!): Ljudi NEMA CORONEEEEEEEEEEE hahahahaha https://www.youtube.com/watch?v=z5ehN63MWKU
Idioti, a najgori od najgorih među njima su doktori koji su toliko neodgovorni da im odmah treba doživotno oduzeti licence ako ima ikakvog reda i zakona.
Ne bi me cudila ni opcija da su doticni platili ovim ljudima da se okupe, pa kofol ih kaznili samo da bi se smanjio fokus sa maline i respiratora
Za svaku je osudu, ali ovo je Klasicna sacekusa. A Konjic dernek, Novalic i ostali, pa do sad je zbog tog derneka da se zna su umrli supruga direktora i vozac, pa nikom nista. Ovo u Golf klubu je za osudu, ali ovo prvo je za zatvora (barem po posljedicama)
E hajd da ga vidim što će mi pisati kaznu jer nemam masku
A vlasnika restorana treba posebno kazniti!!! Ne samo prekrsajni nalog kao ostalima, on je jos vise odgovoran sto je otvorio restoran!!!