Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Našim novcem
da eto vanzemljaci glasali
a sta je sa nekretninama u turskoj austriji i spaniji...
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ma radio čovjek kod privatnika dugo godina za 500 km. Šta napadate čovjeka.
Koje licemjerstvo. Čovjek ima kuću, u ne tako atraktivnom naselju u SA. Čovjek koji radi 35 ili više godina svoj posao. I sad kao odakle mu pare? Ovo su dvostruki aršini. Sto lijepo ne usvoje zakon o porijeklu imovine, pa da svi dokažu odakle im stanovi, vile i palate po BG, Zagrebu i Jadranu..
Zar kod nas postoji zakon da ne smijes imati novac u gotovini. Postoji li zakon kojim se odredzuje maksimalni iznos gotovinskih transakcija.
ako ga zbog tog vec hapse, slobodno neka malo i po Poljinama prosetaju.
Kriminal u svakoj pori društva.Cuvao Aliju i sve mu prolazilo a sad se nasao neko da sve stopira.Puna je Bosna Osmica u indeksima kojih nema i kriminalaca koji se sepure ukradenim novcem.pljuc.
Američki institut dijeli diplome?? Ukidaj te kvazi škole pod hitno!! Na fakultet..pa diplpmiraj mamu vam lopovsku!
Odgovor je slamarica.
Skromna kućica... 2, 3 miliona...
Dodik i Čović osporavaju svaki i najmanji simbol države, svojim kadrovima ruše državu iz institucija od Tužilaštva do NSBIH, prijeti se raspadom a Bošnjake se vrijeđa i kači im se etiketa terorista, za to vrijeme Avazi, FakeTV, raporti i ostali uvjeravaju Bošnjake da to treba tako. A Bošnje likuju kad dugogodišnji korumpirani kadrovi HDZ-a čavka i tadić uhapse direktora obavještajne agencije, ako iko ne zaslužuje da postoji onda su to Bošnjaci,
yeba.mene.drzava Umro ti sutra sto se mene tice !!!
ROSPIJA U GAĆAMA DONJELA.
ŠTO ŽENA ZARADI, ZA TO ME NE PITAJ. NISAM NI JA NJE PITAO.
Podrška institucijama koje vode ovu istragu, ali hajte malo proširite vaše nadležnosti i na druge kantone ili na r srpsku. Smiju se istrage voditi i mimo sarajeva, nije zabranjeno,
Čuj odakle mu?!?!!? Amela mu posudila!!!! Pa da zna šta je pjevala čitav život!!!! Ali kod bosnje sve mora biti upisano na muške!!!! I tu se sve svodi na pojeo vuk magarca!!!!
Uredu treba ispitati.Samo kad će te ispitati Dodikovu imovinu UMoskvi na Dedinju , 3 stana u BGD Takovska ,Kipar i td. Čovića tu najnoviju vilu od 6 miliona ,hotel , imovina u Splitu i drugim mjestima itd.
Prpa mnogima... BAKEMAN NA MALINA APARATIMA... DOSTA VIŞE SDA DOSTA VIŞE SJEME VAM SE ZATRLO... KRAĐA RASPIRATORI SDA... FALSIKOVANJE DIPLOMA SEBIJA OSMICA SDA... SAV KRIMINAL POTIČE OD SDA... UBISTVO DŽENANA SDA... NADAM SE DA IM DOLAZI KRAJ... BAKEMAN BAKONIJE SE SUŠI I NESTAJE K'O POŽEGAČA...