Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TE PROBLEMATIČNE POTRPAJ U VLAKOVE KO BRAŠNO I ŽITO I ZA KRAGUJEVAC!
@Ecolo Zasto bi ih Srbija primila? Pa nisu oni drzavljani Srbije.
I ne zaboravimo da Pakistanaca ima preko 200 miliona a samo njih 5% živi životom dostojnim čovjeka, šta ako svima padne na pamet da krenu put EU a zaglave u Bosni, zgazit će nas bez ispaljenog metka! Pa Avganistanci, Alžirci, Marokanci, Sirijaca očitio ima najmanje!
@sandor1 Eeeee moj Care moj koliko si sam upravu, vecina shaban ovdje nema pojma o tome.Misle da je to daleko heheheh Ozbiljne institucije u EU, barataju podatkom o 0.20 %svih mogucih migranata, trenutno na putu...a gdje je 10%?? Uhfff
@sandor1
Ima li Mekte da prokomentira malo ovu krizu s migrantima...ja seljacine takve nema nadaleko,
Područja na kojima su smješteni "migranti" odmah treba ograditi bodljikavom žicom i ograničiti im kretanje! Ko može sa sigurnošću tvrditi da su to normalni migranti koji su krenuli u svijet jer ih je nevolja natjerala, a ne teroristi, Isilovci, Al Kaida, lopovi, ubice, kriminalci...kao što se vidi iz problema koje prave, krađa, tuča, ubistava...nisu samo migranti!
Povezite ih za borike kakvo pustanje .......
Bakrenu kuju im posaljite mozda him sta poruci ....☝️🍻
Migranti seru po spomenicima u bihaću
@Ecolo Cek samo da krenu pecat po Uni hohoho
BiH mora prestati primati migrante iz Hrvatske, to je rijesenje.
MEĐU MIGRANTIMA IMA I SRBA...VRAĆAJ ZA SMRBIJU!
Halo pa normalno da ce se vratiti u grad. Pa sta ima na Vucjaku? Jedna livada okruzena sumom. Rijesenje je ocigledno, ukinite kapacitet 3200 koji vam samo stvara probleme. Ocigledno je da treba prosiriti kapacitete.