Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba imati debele dokaze pa objaviti nečiju sliku pod ovakvim optužbama, neozbiljno i debelo utuživo.
Kakva suplja, pa 3 dana se ova slika povlaci po svim medijima i svi upozoravaju. Kao 3 dana se niko nije oglasio da kaze:"E ljudi, greska, ja sam ta, nije tacno da je to tako, dosla tetka iz Njemacke... bla bla " Sad cemo se kao opustiti,a predatori vrebaju.
Ove debele policajce na traku za trcanje..mora postojati fizička norma .
Ne mrsa se trcanjem, potrebno je promijeniti kako radne navike tako i ishranu, ukljuciti teretanu i slicno, a od trcanja kao trcanja bez drugih promjena nema nista
halo, ovaj je u top formi kakvih sam viđo
Ču došla po dijete a ne zna kako izgleda o.O
Vaš krajnje odgovoran i profesionalan pristup se posebno ističe u slučajevima Memić, Dragičević, Šehović i Vujinović, Lane Bijedić, Leutar, Krunić itd itd..mnogo je tih profesionalnih pristupa vaših da ne nabrajam..pogledajte se samo na šta ličite bijedo ublehaška..ko krmad svi do jednog..slobodno roditelji oprez veliki ovi će kurca riješit šta god da se desi..ovi rješavaju samo ono šta je njima u interesu..
Pazi Zivinicka policija. Njima je mrsko migat a tek nesto istrazivat 🤣
Sta je sad ? Juce ste pljuvali gdje je policija sto ne radi svoj posao ovo ono. Evo radi, nece ga sigurno raditi u trenu treba 2 3 dana dok se prikupe video dokazi i isti pogledaju. Bravo za policiju. Sad ovi sto su lazno prijavljivali i ubacivali sliku od ove zene ista treba da ih tuzi !
Ma ja, lakše tako nego da stvarno morate nešto radit...
Bespotrebne panike ima, a opet prvo i treba prijaviti policiji, pa onda siriti dalje dezinformacije. Sa druge strane, hajde policijo radi svoj posao i patroliraj malo, ne pamtim kada sam zadnji put pored skola primijetio patrolu
Svake školske godine se pojavi neki trend lažnih priča po fejsbuku o pokušajima otmice djece i širi se panika da bi se bilo u centru pažnje a kad se stvarno nešto desi niko više neće vjetovati ni roditeljima ni djeci.Prestanite lagati jer zbog vaših lažnih prijava i gluposti sutra će neko olako shvatiti pravi pokušaj ili otmicu.Zabavljajte se na drugi način a ne tako da glumite žrtve.
Previse se gledaju holivudski filmovi.....
Dajte ljudi molim vas.Deca danas puno lazu i izmisljaju da bi bili u centru pažnje.Svugde svega ima,ali to ne znači da je sve istina.Prvo policija neka radi svoj posao pa ako ima necega neka objave.Ali ne.Roditelji sve prihvataju zdravo za gotovo i odma na portale.A sta da je neko zenu sa slike istukao zbog doticnih navoda da otima decu?Ja bi tuzila sve portale zato što su sliku objavili na pravdi Boga.
Po ovoj nasoj policiji trebaju tek da otmu nekoga i da nastani neki belaj nista preventivno ne rade
Citao sam takav slucaj, gdje je zenska privljivala da joj lik prijeti, dolazi kuci, ostavlja poruke na auto prijetece itd da ce je ubiti. Policija joj je rekla, nije nista uradio, ne mozemo nista. Na koncu te price, zena je ubijena, a on je dobio koju godinu zatvora...