Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast!
Treba samo protest ispred SBB-a,to je rjesenje....Edita Djapo je dala novu dozvolu za deponiju a znamo kako se Gusinjac lize sa Covicem
Građani VS sistem, svaka čast!!!
Zakon u ovoj državi važi samo za one koji ga se pridržavaju, a bagru i mafiju svakako brani policija.
Samo im treba poslat građevinske ispekcije.. Kuce napravili bez papira gdje se smece odlaze od 1970 god.
hahaha kakve su ovo bajke za malu djecu, a ova niskointeligentna bica koja vjeruju tocno mi ih zao..eto policija nije mogla probit blokadu gradjana..uh uh majko moja evo otpade mi pola mozga kad sam ovo procito..pa materesinu vam tutkumsku interventa ce probit zid od kaljenog celika ako dobije naredjenje, a ne da sklanja ljude ispred sebe.
@misMEKINJAS ali znaš li da ima razlike izmedju ljudi i zida? Apsolutno pravo nisu imali bilo kakvu silu upotrijebiti na mirnim protestima, gledaš momčino previše akcionih filmova.
Bravo, ekipa, silom na silu. Ako nastave, onda oteti kamione i istovarit ih Bešliću i Čoviću u dvorište, da i sami budu okruženi smradom, neće im smetati, to im je njihovo prirodno okruženje.
Naprijed MOSTAAAR!
Kako je "LIJEPO" živjeti u "UREĐENOJ DRŽAVI" !!! Sve je više građana na ULICAMA koji iskazuju zahvalnost VLASTIMA za UGODAN ŽIVOT i ZLATNE KAŠIKE !!!
U dilemi sam, da li je policija slabasna da probije blokadu ili podrzavaju gradjane pa namjerno nece da probiju.
Novu deponiju praviti na Gorancima.
@Zlatni71N mislis na podvelezje
@Zlatni71N hahha to samo u tvojim snovima novu deponiju treba na forticu ionako na mzaoljicam žive samo romi taman im fino da mogu kopat po njem do mile volje
a sto ste pravili kuće uz deponiju , nije deponiju tu od jučer
@Juggernaut65 Nije od juče, ali nije ni ovakva. Ona koju je napravila EU nije smetala ni 100 metara daleko. Ova smrdi 2 kilometra.