Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da nestane neko od oligarha, kakva bi to filmska potraga bila. Nek je Bog uz Vas, Profesore, gdje god bili!
glupe zadnje recenice. Nece organizovzti veliku potragu? Sramotno.
Pa tražite lika, bio mi je profesor, lik i po. Što li neko govno sa vlasti tako ne nestane.
Pa da li ste ikada culi za dobrovoljno organizovanje građana? Pokrenimo incijativu i procesljajmo Trebevic, sigurno nije zabranjeno i uradices nesto korisnije od sjedenja i komentarisanja kako policija ne radi svoj posao.
Ne mogu da vjerujem da se čeka 10 dana od nestanka i da se tek sad počinje sa potragom.
Da nije sa kakvom studenticom zaglavio ???
@lolcina radi radi,spavaju kao i uvijek,kako ih nije sramota,nestao covjek oni ne organizuju potragu,nesposobnjakovici!
Sad je Klub 98...
Joj naziva članka... "Policija NEĆE organizovati..." Vas s klix-a treba pohapsiti, ako ne zbog pravopisnih i gramatičkih grešaka, onda zbog stavljanja akcenta na pojedine riječi s ciljem da postignete odgovarajući efekat koji ne ide u korist radu policije. Policija sigurno radi sve sto je u njihovoj moći.
Jesu li gledali u Kazanima? To je poznato nalazište nestalih osoba.
Nije mogao sam nestati, nekako ga je lapio, djubrad nakva...