Komentari (403)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni koji ne priznaju tudje zrtve nemaju prava da ocekuju da drugi priznaju njhove zrtve.Ja priznajem sve zrtve iz bilo kog naroda da su i .
Ali zasto staviti i izmijesati slike zlocinaca i zrtvi?? Zar ocekuju da ih neko postuje kada pokusavaju podvaliti presudjene ratne zlocince kao civile i zrtve?
Ovdje su slike ratnih ZLOCINACA. Da li si glup? Zbog toga su i sklonjene. Zamisli hrvati naprave kao neko prisjecanje hrvatskih zrtava i stave Pavelica kao zrtvu, gdje to ima budale
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pobije ti sve zivo - i to danima, nocima, zakopa te, otkopa, zakopa, otkopa...nakon x godina napokon kao neka pravda, tj. sudski process, Srebrenica dobije status od najveci sudova na dunjaluku. Umjesto da se ukljuci mozak genocidasa - da suti, aktivira svjest, empatiju itd - neeeeee, ma kakvi. Genocidas provocira, kaze da su se ljudi sami ubijali, da nije to to, da je to izmisljeno.. 21 vijek - niste normalni, gadite mi se!
Kad Englezi i ostali germani donesu presudu za genocid nad indijancima i domorodcima, onda ce njihovi sudovi imati iskreni kredibilitet "na dunjaluku".
3267 Serbian aggressors were killed as legit military targets. It was not war it was aggression!!!
Ne razumijem čemu ovoliko nacionalizam,ja koja sam rođena kao muslimanka,čitav život sam se družila sa pravoslavcima i ostalim vjerama i više su mi dobra učinili nego naši.Kako je bilo naših zrtava bilo je i njihovih nemojte pljuvati druge,rat nikome dobro nije donio i svaka ubica treba da se osudi.Ja baš ne mrzim Srbe već samo zločince sa obje strane.
ko te goni da mrziš, ćurko? PO tebi je OK staviti slike koljača kraj slika žrtvi, čije se kosti još danas traze?
Lažu kao i uvijek, upravo prošao još uvijek su tu na putu, na 100 metara od Memorijalnog!!!!
Ovi su stradali vjerovatno jer su isprovocirali smrt i zasluzeno nestali ranije sa planete zemlje
Ako ovuda prodje Kolona tesko da ce mu moci ostati kuca citava, a fotografije I transparenti ce biti devastirani… ko se ovoga sjetio samo izaziva netrepeljivost I povećava mržnju I to namjerno. Sramotu sta se radi u izbornim godinama samo da se zadrze na vlasti.fuj…
Mile
Trebaju debili da priznaju genocid, tako i druge strane da priznaju svoje zločine, ispituju sve žrtve i krenuti dalje u normalan život. Handrite narode inaćenjem i branje jem svojih zločinaca svi. . ebo vas konj dokle ćete više istom provokacijom u 22 vjek izgleda dabogda vas đavo odnio.
genocid je bio sveobuhvatan i planiran . s druge strane je bio pokoji sporadičan zločin, ni nalik na pomor koji je Srbija organizovala i za šta je Zloba skapo u Hagu. Ne relativiziraj zrtvu i zločinca, praveć se pametan!
zalosno je kako su natjerali vlasnike da prime slike u svoja dvorista...
svašta otkad se geocidnna vojska zove civilivam pas vam svima mamu yebao, ko što i jeste!
Koja stoka neka svijet vidi s kime mi zivimo , nikada zaboraviti niti oprostiti , opominji i uci . Niko se ni od mjestana cije su kuce ne bune sto na njihovim ogradama kace ubice zena i djece ...fuujjjj
zlo od naroda
Jos jednom pokazujete koliko ste zli.Ili je to .iletova ideja zvanog krmak
Taman da svijet vidi da servi njeguju fašizam i fašiste koji su cinili gnusne zločine među kojima i genocid
Fotografije su sada, prema onome što je zabilježio fotoreporter portala Klix.ba, prebačene na privatne posjede, tačnije u dvorišta kuća koje se nalaze u blizini ceste.--Izvrsioci genocida prate svoje zrtve i do mezara😠😡. Dobro poznato krscansko "milosrdje" prema muslimanima.
oni nisu ni kršaćcine nego svetosavci. uzasnici, sotonina crkva
Kada procitas komentare tzv srba koji ne vide nista lose u slavljenju ratnih zlocinaca , cak stavise misle da bi ih mi trebali oplakivati, jasno ti bude ko je kancer Balkana
Nesto mi ne lice na civile.