Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taksijima dilaju ,to je stvarnost Mostara
Taksisti lives matte
pa vi trazite postene izbore i pravdu, prosperitet, Mostar bez smeca... eto vam sda-hdz odgovora... 10 godina grad ne funkcionise ali kalasi su tu, uvijek spremni za "raju"... sve vam po spisku klerofasisti zeleno-kockasti!!!
jel to policija nema ni za pištolje, i šta, dalo im nake duge cijevi da mlate ko se opire hapšenju ????
Cekaj malo...jesu li to mostarski "crnci" s lijeve obale....mislim imali ovdje govora o rasizmu....Ako jesu Mostar mora da gori...
na šta je spala policija. ljudi hodaju sa bombama i skorpionima unaokolo bez dozvole . Oni uzeli duge cijevi i misle ih iznenaditi. svašta.
3 F pošli da napuste državu i pored sudskih mjera.
Cime si ovo G.Š. fotografiso, pritkom za grah
Onaj što ih je izvlačio iz auta nije bio naoružan dugim cijevima.
čuj policija sa dugim cijevima.znači da im je javljeno.
'dugim cijevima' (joj, što ne mogu izraza)
...tokom vikenda zbog suzbijanja kriminalnih radnji. Nije, ba, zbog, nego radi.
Ude mi neki dan ispred zgrade komsija narkos u taxi i iz istog izade 50 metara dalje. 🙄
čija li je duža
Hapsili covid-19 pozitivne, otkriveno je da korona utiče na sklonost prema kriminalu i pronevjeri donacija
Racije su debilizam da se prikrije neprofesionalnost i nerad. Haj sto te zaustavljaju bez osnova, nego jos ko debil trkeljas citavo auto, skidaj tene pa poslije vracaj, pa te jos i snimaju. Ko fol borba protiv kriminala, fataju ljude sa jointom, da se pokazu javnosti kako fol nesto rade, izivljavanje nad gradjanima, a ovamo im tone prolaze. Pravi policijski.operativni rad je da upratis,snimis, hapsis, a ne da rusis pravo na privatnost,zaustavljas koga hoces i trkeljas radi jointa.
nemaju pravo trkeljati ni auto ni dzepove bez osnovane sumnje. Ok, upratio, snimio, znas da radim.nesto protuzakonito, pros'o, kroz crveno, prekoracio brzinu, a sad nasumicno zaustavljati i maltretirati izvrtati dzepove, legitimisati sve redom, bjez ba ! Debilizam , al ovce pristaju, nalog pa trkeljaj ! Pa da te tuzim ako me bezveze maltretiras. Mjesec dana drkas u kladionici i onda jednu noc maltretiras sve redom da nadjes jedan joint, da imas sta pokazati u izvjestaju.
Onda je po tome moj komso moke vodinstalater naoruzan do zuba, svaki dan mu u autu hrpa cijev od dva metra.