Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad lijepo roditelje u ćuzu!!
Romi sigurno. Bas zalosno sto se ovo i dan danas desava, u 21. stoljecu…
@goouser1657382271 Ti koji imas Tursku krv bas nebi trebao tako govoriti. Eto kod vas pravoslavnih Ilira sve bajno, a djeca vam se po skoli ubijaju. Nemoj biti glup.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
13 godina…jadna djevojčica :(
Bog ti dadne dijete i ti ovo uradiš radi šake para. Od djeteta biznis pravišbda bi neki bradati manijak g***io maloljetnu curicu.
pa u kiseljaku ovo dnevno se desava ne znam sta se cudite
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nemam ništa protiv Roma, ali oni su spremni na svake jade
Ovi novinari ponavljaju tekst po 2x pa i 3 x pišu jedno te isto u jednom tekstu
Dom za veshanje Vol.2😱
To ono za koga si se udala; Za Nemačkaa...
Saso mange?
Ma ovo su vlaska posla nema ovo veze sa cistim Islamom.
Ovo se desava u tom kraju normalno, znam nekoliko slucajeva gdje se djevojcice na silu vjencavane, da li su u pitanju pare ili neki drugi motivi to ne znam. Ali često zavrsi batinanjem i drugim oblicima nasilja od strane roditelja ( oceva) i bračnog druga..
U pravu je Dodik kad kaže teška ciganija.
ciganija
Moja mala frižideru stari u tebi se moje meso kvari
Kalesijo grade šta ti papci rade :)
Ciganija ciganija prava ..
Sta ce sad biti s djevojcicom? Ako je vrate roditeljima, bez obzira bili oni kaznjeni ili ne, zavrsit ce isto samo na podrucju BiH.
SVE POHVALE ZA POLICIJU
Hapsi roditelje, koji ovo odobravaju