Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vala nisu nesto al imaju dzep da se stavi cvaja.
Ma njima ništa ne treba kupovat. Nek sami sebi kupe. Gule dok rade , gule velike penzije , veće od nastavnika i profesora a nepismeni, još možda treba kupiti , kao u Americi , uniforme sa kamerama ....
Ukinite „kantonalne“ mup-ove (10!!!! Nepotrebni ministarstava) i eto love za 20% vece plate + bolja oprema! A ne neke dacia-e koje kostaju 8.000 km
Dacija je odlicno vozilo.
opremaju policiju da ih brani ako raja krene da im se naye__be matere lopovske
Stvarno lose izgledaju cudni skroz .... S kamare kao da im je neko pobaco !
citam i ne vjerujem! kakve ba cvaje? pa sto dajete cvaje? platite kaznu il sutite! a policiju treba nagradit opremom i platama i natjerat da rade! nema cvaja! samo da rade po zakonu!
Ima cvaje i cenera... Tu i jeste problem. Kupi im uniforme sa kamerama ko u Americi i et... Kraj priče.
Ima se moze se.
Obučeni ko malo lošije Mašinovođe
koja budala im odabra na tenderu dacia vozila ....
Vala nisu nesto al imaju dzep da se stavi cvaja.
Policajac u USK prošle godine dobio samo 10 plata.. .ova vijest je.. JADNA... za policajce koji trebaju sad u januaru dobiti platu za novembar 2017.... oni od ovih unifromi nemaju ništa... to službene uniforme... njima treba davno zarađena plata.
Jbt na zapadu nakon sedam godina mijenjaju auto, a kod nas odjecu.
i svako 4 godine vlast he he
https://www.youtube.com/watch?v=lQsWaf440r8
Sad izgledaju kao policajci u RS:
Kod nas se pare troše na izgled uniformi i vozila, kao da će na modnu reviju i paradu. De malo obučite se da ste sposobni i riješite se nepotizma i korupcije. Hoćete karinu, znam. Zaboli mene čošak, hoćtel hodati u novom il poderanom..da nam je samo to problem.
znači neka rade i bez plate i u usranim uniformama samo neka je tebi dobro, bravo papak.
@paShha Pa oni svakako ništa ne rade. Ljendohani seoski se svalili u policiju, koji iz kladionice u kladionicu i s kafe na kafu proturaju smjenu. Zaustave tu i tamo kojeg s golfom 2, i to im je opis posla. Policija je u nas kićeraj i maskenbal da bi svijetu pokazali da i mi imamo policiju. A karina od države kad joj karinaši služe.
Kakvi su im ovo kombinezoni, kao da su od šatorskog krila skrojili?