Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi policajci su obicne.seljacine znaju samo naplatiti kazne od postenog naroda a kriminalci dilaju drogu na svakom cosku a oni kao misevi sve to promatraju i nista ne poduzimaju a hoce vece plate
gaassssssiiiiiiiiii.......
Doći će Specijalni odred radnika da osigurava proteste.
SAD SE STAVITE U POLOZAJ RADNIKA KOJI PROTESTUJU ISPRED VLADA,A VI IH GURKATE ,OGRADITE KO U ZOLOSKOM VRTU,,NEDASTE DA UDZU U ZGRADU DA ISTJERAJU GOVNA NAPOLJE,,,VIDITE KAKO JE KORU HLJEBA TRAZITI OD UHLJUPA KOJI SU DRZAVU POKRALI,I KRADU DOK IM VI GOD GUZICU CUVATE,PRILAZE NJIHOVIM VILAMA..
Poštujem proteste, ali bih zabranio izlazak svakom drotu koji ima stomačinu -on je primjer da je korumipran, jer od čega se drugog mogao udebljati!
Ovi policajci i kriminalci su skoro pa ista bagra ... Razlika je samo što jedni nose uniforme a drugi ne ...!!! NEKA MI OPROSTE ČASNI, RIJETKI, IZUZETCI
treba sad narod izac na ulice i udarat ih ko sto su i oni nas kad smo mi prosvjedovali
ko nadrealisti dosta nam je šuplje
gledaj stomacina bosanskih sto su se izredali..
Kad policija bude obavljala pozorno-patrolnu službu, onda neka ih u sindikalnim pregovorima, a ovako hoće nešta da izvuku na frku i na nerad.Zna se da samo izlaze na intervenciju po dojavi i to kad se frka stiša, do tada igraju šaha u stanicama i kontaju gdje će kupiti burek i ćevape. Redovna policija je živa bruka, hajd oni iz federalnog i liče na nešto i specijalci, ali ovi za koje nema broja opasaća radi trubha, ma bjaži ba...
Jbg. .Neki vako pričaju kako neki imaju 1000-2000 km platu.i na granici neki rade..a nekretnina auta motori glava boli..imali onaj zakon dokaz porijeklo love za to...sigurno ima i sve je po zakonu. .ja njima odgovor.
ma bižte vanka, ubi će vas propua kod na.
gaassssssiiiiiiiiii.......
treba sad narod izaci sa letvama da ih spreci da prave nerede
2. decembra imam ispit, tako da ste se razišli dotad. Ako zakasnim zbog vas, prijebat ću vas redom
kreni dan ranije .....
Da smo neki sada i gradjani izaci i sve ponovo zapaliti i protestovati
Spreman kao „Hamas" repetiram kalas, k'o „Novembar" ja te vrebam dok ne postanes moj talac. Kao Apis, „Crna ruka", za prevrate sam znalac, k'o Beogradski sindikat drzim cvrsto pravac.
Ima li išta u ovom bespotrebnom društvu da nadrealisti nisu predvidjeli?
jeste li najavili skup sami sebi? ko je gledo nadrealiste prepoznat će novonastalu situaciju