Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva bajna država! Radno sposoban čovjek, u punoj radnoj snazi, 38 godina, NE ŽELI DA RADI, nego ćami mjeseci dana u šatoru, traži doživotnu penziju! Policijski službenik, SSS, uredna plata, bez kašnjenja, 1300km. Malo. Malo. Prihvatite se svi posla, marvo lijena neradnička!
Sje.ba.li smo drzavu jednom, sj.eb.at cemo je opet!
Muhamed Budimlić je diplomirani kriminalac a ne diplomirani kriminolog.
Ovo je samo politička igra politike SDA da i ovaj ministar da ostavku. i pokažu javnosti da SDP nije sposoban. Gluposti i koliko je samo SDA spremna dići nešto na nivo u borbi za vlast. Boli njih ona stvar kako obićan građanin se osjeća ugroženo i u strahu. Gradžani nebi trebali nasjedati na ovo.
Hamo je Dipl, krim, da znate kakav ba pilot, jedan od najboljih studenata FKN, a srednja skola je nesto drugo, možda nije za ministra ali je izuzetan predavač, svako ko je učio od Rajke mora biti dobar.
Ministar Budimlić je obična bud.la u rukama Lagumdzije i Hadzica, dva kriminalca uhvatila jadnika da za njih radi i politizira policiju.Svaka čast policajcima što se nedaju, nezele da budu kao FTV, elektroprivreda BiH i druge institucije koje su sada DOO SDP u vlasništvu prvog i drugog reketa BiH.
17 Maj pocinje bosansko proljece.
Ne neću podnijeti ostavku, vjerovatno ste već čuli, ali svi vi nezadovoljnici uskoro idete na Biro, ima mladih ljudi koji bi taj posao radili i bez cipela, i uniforme.
Crvena država za 22-23 čovjeka
halo bola.plaće policajaca u kantonu sarajevo veće od drugih kantona za 500 km,,halo bola,,kome oni šupljiraju
interesuje me gdje nabavljaju drotovi ove uniforme sa stomakom???
Ma nemožete ni zamisliti kakav bolesnik je ministar policije. Najbolji dokaz njegove bolesti - kompleksi je krađa uniforme specijalne policije. Ako povežete da je \"pilot\", \"specijalac\" = rezultat je da su ga djeca u ulici mlatila k\'o idiota i da te traume nosi i danas i pokušava ih izliječiti titulama mr. dr. prof. spec. pil. Dajte mu lijeka HITNO !!!
Ovaj Budimlić je lažov, pogledajte biografiju, slagao je da je završio pilotsku vojnu školu BiH, što nije tačno.Prvo BiH nema tu školu niti je ikada imala, mi nase kadrove obučavamo i obučavali smo u Školi vojnih pilota OS Hrvatske i OS Turske.Osim što je završio Srednju vazduhoplovnu školu bivše JNA u Rajlovcu, niti je ikada imao, niti ima veze sa vazduhoplovstvom, pogotovo u Armiji BiH ili kasnije OS BiH, mada nam je taj kadar u toku agresije na BiH trebao.Gdje je u toku agresije Budimlić bio to on zna, znam samo da nije bio ni u jednoj vazduhoplovnoj grupi Armije BiH.
Jadna policija...
Glasala sam za sdp i gadim se sama sebi.Ne samo radi ovog Ministra Budimlića, alijas Crna guja ili Mister Bin, već i radi ostalih.Pa moramo li cijelu državu založiti radi fotelje Zlatka Lagumdzije, čovjek se Dodiku da izvinite uvlači u g.z.cu, prodaje BiH za interese entiteta. Ako opet glasam za sdp, neka mi se ruka osuši kojom ih zaokružim na izbornoj listi.
Zasto niko ne postavi pitanje ovom Budimliću o događaju iz 2008 ili 2009 godine kada je bio optužen na fakultetu Kriminalističkih nauka za seksualno uznemiravanje studentice iz Gradačca i kako je to završeno.Navodno je sve zataškano, kako bi se sačuvao ugled fakulteta, te da o svemu navedenom ne bi saznala njegova porodica.Takođe govorka se da je navedena studentica za šutnju dobila expresan prolazak kroz nastavni plan i program i diplomu kriminaliste. EFENDIJA AKO JE OVO ISTINA, TOK SEKSUALNOG DELIKVENTA U ZATVOR A NE ZA MINISTRA.
Kakvih 7000000. čega ?