Komentari (260)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos da donesu zakon da se ne smije tociti pice maloljetnicima da ih ne gledam po kafani bilo bi pravo.
A tko ce te iste policajce kaznjavati kada recimo primjera radi u Zepcu , sjednu u Gradsku kafanu i griju guzicu i pale jednu za drugom umjesto da su negdje u patroli i slicno ? Jel moze gradansko uhicenje ili cemo jos jednu kaznu dobiti sto smo napali policajca :D ?
Nemam nista protiv pusaca, ali mi je brate drago sto cu moci sjesti i popiti kafu bez da smrdim na cumur kada izadem. Jedva cekam da se ovo uvede!
zato pusite nagrile ko ludi
Problem, pušenje
SDA se nedoziva pameti - veoma brzo ćemo vas dozvati. Policiji je bolje da ganja SDA i ostale botove koji su pokrali ovu državu, a specijalno gangstere iz SDA, HDZ i SBB! Da policija počne da kažnjava po zatvorenim objektima moraće da angažuje, Pauka, Robina i ostale svemoguće iz crtanih filmova. Ne bacajte kost između policije i građana - gorjet ćete majmuni iz izvršne vlasti!
Ajde ba više 100 za pojas, 1000 za prekoračenje, 100 za cigaru, kao da smo Norveška jebote... samo kazni, naplati itd... plata ista ko prije 10 godina... dovedite muriju iz RS-a, oni još primaju cenera za istekle table....
Bolje da kaznjavaju one sto bacvaju smece sa balkona i ostavljaju nakon rostiljanja iza sebe tonu otpadaka. Kao da nemamo puno ozbiljnijih problema..
Sto se tice kaznjavanja, svako danas ima kameru sa sobom, fino snimitii pozvati policiju, i onda lijepo kazna i vlasniku objekta i pusacu :-)
A sta će za ove nargilhane? Ima li tu neka rupa u zakonu?
Predlažem da se usvoji zakon kojim će se debele osobe kažnjavati.
@schkafischkafnjak Obzirom da je biti debeo nezdravo isto kao što je pušenje ne vidim razlog zašto bi me nazvao glupom osobom, genetski otpadu.
ostavicu cigare a pusim po 2 kutije ... joj
@darkness1 ... sretno!
Ne otimaju pare gradjanima, vec ce na ovaj nacin puno novca gradjana zapravo biti ustedjeno! Razmislite samo o razmjerama i rasirenosti bolesti izazvanih pusenjem, koliko novca se izdvaja za lijecenje tih ljudi.
Jedina stvar koju podrzavam od ove vlade.
Kad dodjem kuci iz nekog kafica, pluca me bole od dima i cigaretina, a odjecu moram na balkon izbaciti da se izraci... neka se naprave posebne prostorije za pusace npr ko sto ima lokal Torte i to. Pusite kod kuce, na ulici, na planini, na plazi... al' po zatvorenim prostorima nas postedite, ima nas koji volimo svoja pluca, i svoje zdravlje...
Ti si sam svojevoljno bez ikakve prisile odlučio da uđeš u kafanu/restoran/diskoteku gdje znaš da se puši, tako da molim te poštedi nas sa tom pričom. Isto kao da ja odem u kafanu gdje znam da će biti sranja i počnem kenjati naokolo kad me flaša u glavu pogodi. TI SI TAJ KOJI JE ODLUČIO DA UĐEŠ U ZADIMLJENU PROSTORIJU, IMAŠ DOVOLJNO LOKALA GDJE SE NE PUŠI IDI TU I PRESTANI SRATI NAOKOLO!
@idealspecimen ali to sto je on poderao jedno 15 piva vjerovatno kuci vozio pijan ne to nije problem , problem su cigare , kada mi dode prospipati pricu jadan ubijaju ga cigare , a alkohol dere , eto alkohol nije povezan ni sa jednom bolescu samo su cigare
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
da vidimo ko će sad imat petlju da javno piše Mile Ronhill...