Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Bego..prodana dušo.
Pola članova SDP-a je počelo sa evoluirati u "Begu" kada su istjerali Nijaza Durakovića iz partije.
Zakon o prebivalištu su osmislile Bege
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bego opet po starom 😅😅
Zapitaj se jel Bego prodana dusa il su po ko zna koji put bosnjaci iz velikog sarajeva prodali Begu i sve ostale u srebrenici. Zbog svoje politike i svojij djepova po ko zna koji put okrenuta su ledja narodu u Srebrenici. Bego i bit ce jos 100 ovakvih Bega dok je politike usmrdjele i nasih velikih bosnjackih vodja.
gouser 41 dođi vamo kod nas u Podrinje,među nas povratnike,preživjele borce,djecu šehida, roditelje koji su izgubili svoju djecu, brata koji je izgubio braću dakle žrtve genocida jednom rječju i reci nam u lice da za svo zlo kriv je rahmetli Alija... 99% nas bi te pljunulo u lice petokolonaško ti sjeme
prwi cowjek SDP-a sisko mencetic je trebao dat OSTAWKU zbog owoga blama, jer tako se to radi u demokratskim drustwima, a owaj se zubima drzi za fotelju! Lagumas i on su shebali ideju socijaldemokratije na owim prostorima!
Đikanski zločinac mislio da se teleportirao u 1992.
Bego Bektić je razveden jer je ženu (imaju i dijete) prevario sa Srpkinjom. SDP nije mogao da ne zna s kim ima posla, redovno su slike izlazile u javnost
@lemsa1337 NIkoga Bego nije prevario. Pitajte oca od bivše žene šta je pravi razlog razvoda. Šta tebe briga s kim spava razveden čovjek? Pravda za Begu!
Ljudi ne mogu da shvate da ce neki bosnjaci se prije prikloniti dzelatu iako ga je jucer klao nego SDA stranci. Sad dobro razmislite zasto.
prodas svoj narod, prodas brata i oca jos te i nalupaju ...fuj fuj
ima li kakva poveznica između bege i sejde mitraljezca.
Bego Bektić je čovjek koji živi svoj život. TO što se snalazi pa živi sa svima to je njegova prednost. A vi nacionalisti ste neobavješteni. Čovjek mi je spasio život. Bego ljudino.
Šta će Bego Begtić sa šefom kabineta Načelnika u Kafiću?
I nije neka uvreada ako mu je rekao istinu.
Pazi ti ovih bolesnika sa klixa. Nema veze sto je policajac koji treba da bude primer. Osoba koja uvodi red i mir, a ne obrnuto. Jos sa oruzjem, pijan u kafani. Sve mu je oprosteno jer je musliman. Stvarno ste tako primitivni i zaostali, da me je blam da udisem isti vazduh sa takvim olosem.
Bego srbine napuši se ku.čine!
Koja anomalija jbtt!
tamni vilajet....pjanska
Jadni mi a Turci su karali pervu noć i ti su se poturčili ne znaš isti smo. A u Srebrenici su pravedno kažnjene ubice krvavih ruku od krvi srpskih civila. To je dogma sa greškom da bi se NATO ufuljao u Bih i zezo nas sve. Jašar za pucanje na ambasadu dobi 20god a za klanje srpske DJECE Hag oslobađa Kukavicu Orića koji ih ostavi da plate za njegove zločine. Sloboda za Jašara.
To,djigani Samo po begi, Udri nepitaj
E Alija, Alija