Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast majstore
Nije majstor spasao djete, vec policajac
Nije poznato dali dijete ima roditelje. Pa nije iz novog pazara da sa 5 godina ima stan u Sarajevu
@aplikator 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@Didic Pise na arapskom!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Haj sto su ostaviki dijete samo u kuci vec i balkon otvorili.Sta dijete zna,mize se naget i past...
Danas se djeca ne ostavljaju sama ni na minutu.(pokazatelj našeg mentalnog stanja)Mene su moji roditelji ostavljali samu od 5 godina i isli na posao .Sada djeca služe samo za liječenje kompleksa njihovih roditelja.Ne opravdavam to sto se desilo već se samo pitam otkud toliko interesovanje za dijete koje je plakalo a da nas u isto vrijeme ne zanimaju djeca koja nemaju šta da jedu,koja nemaju zdravstveno osiguranje kao i ona čiji brižni roditelji odbijaju vakcinaciju.....
grad sa toliko nebodera a nijedno vatrogasno auto sa merdevinama koje mogu bar do 5. sprata dobacit.....
Arap! odkud on? Je li ima papire?
Nije vazno cije je dijete. Ovo je namjerno napisano da je arap kako bi se malo zakuhalo medju ljudima. Ako ne smijete pisati imena i porijekla kriminalaca, onda se kanite i ovih sitnih dusa. Nadam se da je dijete dobro i to je najvaznije. Sve cestitke spasilackim sluzbama.
danas arap, juče kinez, pa srbin, pa hrvat, pa bošnjak , pa musliman, pa pravoslavac, pa katplik .... sve to nema veze. ima veze samo s osobom koja je takva kakva jest. ostavimo se jednom generaliziranja. nit du svi arapi kreteni, nit su svi srbi idioti, nit su svi bošnjaci primitivci.
...ato ovi arapcici,....😡
Svaka cast za plavce nesto dobro i od njih...
Policiji dati sto vece ovlasti,ovo se otelo kontroli,mislim na sve!!!
Nagrada policajcu i objaviti javno da se zna ime heroja, mediji objavljuju imena policajaca samo ako svjedoče protiv kriminalaca ili uhapse nekoga. A od ovih arapa runjavi tabana ništa ne čudi.
to i treba da rade a ne da se zavlace po zabitima i pisu kazne na mjestima gdje nikom auto ne smeta niti je prometno niti iko prolazi tuda...uusta ih ye*em drotovska...
Nakotila se arapska govna oko džamije pedofislkog kralja fahda. Vratite se u Arabiju zajedno sa našim vehabijama prokletnici
Brate svaka čast na hrabrosti i spašavanju ali uvijek treba naći rješenje koje je manje opasno, mislim da bi vam Hudini koji je daleko od vas 3 minute vožnje otvorio vrata za 2 minute.
@BosanskiZmaj2015 cuj to auuu pa ni oni nemogu i nesmiju bez policije raspiraj se malo o krivicnom zakonu
@Dudi plitko razmišljaš, pa naravno da ne bi otvarali bez prisustva policije i da im milion ponudiš. Bez policije bi im otvorio samo neki lokalni baja. A pošto vidim da si poznavalac krivičnog zakona predlažem ti da malo sada pravopis savladaš.
arapska ciganska posla
BRAVO MAJSTORE,TAKVI NAM POLICAJCI TREBAJU.