Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=563744022 lol vidi bakire, pooooooooludi bakira
Ti \"REALISTA\" što pišeš nemaš hrabrosti da napišeš svoje ime i prezime,a vidiš ja imam i sve što imam kažem glasno i jasno, ja znam da vama izrodima od srpskog naroda smetaju kako nas vi zovete \"alapače\" smeta vam istina, znam istina boli, ali polaklo pravda je spora ali dostižna. Ali znaš šta mi radimo prikupljamo dokaze AGRESIJE i GENOCIDA i proslijeđujemo nakon HAGA Tužilaštvu BiH i oni slijede dalju zakonsku proceduru i tako se VI HAPSITE, jedan po jedan........................... a da znaš ko su nam donatori ti bi pobjegao iz manjeg bh entiteta ..............
PORUKA \"unrealista\" \"unosi neka zena u lice sa kamerom\" Veze ti nemaš ja nikada u rukama nisam imala kamere niti sam bila blizu \"policajca koji je u pratnji ratnog zločinca - kolege\" Najbolje bi bilo po tebi da BAKIRA i HILJADE BAKIRA prekinu ćutnju i ne pričaju šta su preživjele i vidjele kako bi TI i \"TVOJA BRAĆA\" bili AMNESTIRANI. Nažalost još nam je dao veću snagu da se borimo da svaki ratni zločinac odgovara za sve što je uradio. Oni koji pitaju \"Ko Bakiru finansira\" vjeruj \"ONI TVOJI\" ali ti stvarno ne smijemo otkriti imena jer bi \"ONI\" bili za tebe i slične tebi \"IZDAJNICI ČETNIKA\" ,a znaš ko su ČETNICI izrodi od Srpskog naroda.
ma trebali su ga ispucat,razbit vilicu ,pa ne bi više ni pričo ,a kamoli srao na usta
Kolega Pantiću, da znaš da sam iznenađen. A i uvređen.
Nedaj se budo
@realista ti nataši kandić cipele ne možeš čistiti, ona vjerovatno ima škole koliko ti godina, prema tome mojne više majke ti. imaš li kakav drugi portal? ili ipak toliko voliš bošnjake da ne možeš bez njih niti jedan dan?
Zato su Izraelci svetinja.Nacista crkne od straha kad cuje da ga izraelska policija trazi i da je na 500 km od njega.A ovi nasi blesavi bosanski Muslimani dozvolili jos da ih nacisti vrijedjaju.
@realnocoban.....opet ti smr-dis ovuda seljoberu.....i lazes naravno !!!!! Kao prvo nikakva Bakira ne drzi nikakvu sudsku vlast u svojim rukama ....cuj to molim te a kao drugo....niti je neuka niti zla vec jedna od vise hiljada majki cijim su sinovima tvoji i takvi kao ti .....genocidni sumnjaci.....vezali ruke i ubili ih !!!!! Ti ces slja-mu cet-nicki govoriti o zlu......SIKTER !!!! RS=GENOCID
Ovaj Sarajevo-X postao je Sarajevo-00000000000000000 (i dječiji vrtić).
Zasto nije podnesena krivicna prijava ako se to desilo ili je ovo sve samo standardna suplja i zloupotreba medijskog prostora samo da bi se jedan narod i entitet ocrnio? Jadno SAX, jadno...
četaljska posla. i drot i ovaj iznad.
vise ugrozenosti pun ku...!!! na kartu ugrozenosti i silene zelje za nekom unitarnoscu i komandom iz sarajeva, skroz ste pomahnitali, vi nemate nikako veze s mozgom, i to kolektivno! mislite, cak i da je reformisana policija, vi bi kao nesto tu...bi moj. sto niste skinuli onu zastavu u mostaru, kad imate hrabrosti toliko, u najunitarnijom uniji izmedzu onih sto su vezali zastave, pa svijet pohrlio da ih strpa u isti tor, kad su vec sami trazili(???). sad se predomislili. koji ste vi. zasluzujete svaku kritiku.
help baznia reforma policije...od sprovodjenja nekog tamo optuzenog pravite cirkus, a za to vrijeme se pobiste izmedju sebe svaki dan roke koke ispod pendjera, beeezi bre...policija em sto ne smije nosa promoliti, em nece, em korumpirana, i to vasa, secijaska. ovi drugi kolko tolko se obracunavaju sa kriminalcima, a vasi ratni zlocinci su ugledni gradzani koji i vas handre i to uzduz i poprijeko, sve u sesnaest!
seljancura, vala kad i njoj vidimo ledza, bice pravi raj, unistise primitivci, nije to stvar vise niceg nego teskog primitivizma, seljakluka. ajde, da se ne cudis babuskeri, al kad se pomame tzv novinari, priuceni seljoberi, pa pocnu da laprdaju gore od nabuskere, isto kao da su skole vidjeli samo na tv ili internetu. njima se cuditi. toliko gluposti i poganstine ni u ludilu ne mozes zamisliti od pristojnog i normalnog covjeka. sta hocete, zaposlite hasessicku icku nek ona radi kao sef policije, ludaci. pa ce biti dobro i vama, oj. beeezi bre. seljhcine.