Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žalosno je da je ovom hrabrom čovjeku (a i mnogim drugim specijalcima) baš na ovaj način prisjela pohlepa i želja za vlašću jednog Sandžaklije iz tornja.
Ma da je to tako, dobro bi ovoj zemlji bilo. Jad i bijeda je ljude istjerala na ulicu. O huliganima neću ovaj put.
...sarajlije ne znaju ni svoj grad da urede organizacijiski poput glavnih gradova evrope pa evo i najblizih bratskih gradova zagreba i ljubljane nego nam sarajevo po šerifovski razdjeljeno haman ko federacija na kantone... i niko ni s kim ne komunicira a gradonačelnik služi samo kao lutka na izlogu! a za to ti ni kriv radončić, ni dodik, ni dejton...samo bošnjačka velika pamet! pokupili pamet od boga
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
grupa huligana zapalila instituciju koju si branio od cetnika , a politicari ti unistavaju drzavu koju si branio a ti ih jos stitis , logika ?
Grupa terorista u koju i ti spadaš.
nije branio politicare nego je branio zgradu i papire u njoj ali je nije mogao odbraniti zato sto su oni na vlasti rekli da se narod nesmije udarati kako bi se oni dodvorili ljudima i skupljali glasove a nije ni policajcima nista bolje nego nama svaki dan im glava u torbi
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zašto su prestali protesti?- Zato što su paljene zgrade institucija. Zašto su paljene zgrade institucija?- Da bi prestali protesti. Da nije bilo onih huliganski nastupa, ko zna dokle bi protesti dogurali. Nakon što su zapaljene zgrade, sve se razišlo i za mene kao i većinu, to više nisu bili naši protesti.
Nedaj se Elmire kralju!
Alles gute Elmir....
haha sto se stranacki puleni prepiru ... pisss pisss
ovo je jedna od najtuznijih slika koju sam vidio
Samo takva 'takne'... A Bosna ni da makne.
Tako se istinski voli svoj grad a volimo ga svi mi koji smo odrasli tu i za koji su nam se roditelji borili! I ja nemam Bog zna šta u životu al nisam išao paliti ono što mi je otac branio 4 godine i bio ranjavan 3 puta! A ovim što su palili treba ih uhapsiti i hebati im mater!
EE pa nezovu ga beze Zilo
Smece drotovsko...
Kopile smetljarsko
Sa istom trežinom povede neko iz demonstarcija se već prekosutra latio lopate da zaradi 20 KM da može kupiti djetetu hljeb, bez osiguranja, bez plaćenog godišnjeg i bolovanja, i možda sposobniji i inteligentniji od npr. ovog policajca.
Sa istom težinom povrede *
Tkzv. Bošnjacima su dobri samo oni Hrvati i Srbi koji pljuju po svemu hrvatskom i srpskom, koji nemaju nimalo ponosa i samopoštovanja i koji koji su spremni da im budu sluge kao gradjani petog reda.
Mladi zivoti protraceni u drzavi kojom vladaju mrznja i nemoral, to je za plakati, a ne neke kutije sto se sutaju po podrumu...
https://www.facebook.com/Radio202/photos/a.270968606256404.68965.223283937691538/792427780777148/?type=1&theater
Plakao je on... zbog suzavca koji je protiv naroda koristio.
To nije narod, već teroristička stgoka
ne sprdajte sa sa ovim stvarima
Zasto smo sebi zapalili zgrade? Narode gdje je rezultat? Evo u TK nam i gori dosli. Ekspertna nam vlada mijenja zakon o obrazovanju u kojem dozvoljavaju zaposljavanje u skolama bez konkursa na vise godina, sto u prevodu znaci na dvije godine i onda automatski dobivas ugovor na neodredjeno. Aferim.
Izgleda mu nije dosta, dosao po jos batina :P
Teroristo.
teroristi su bh politicari i svi koji su uz njih (narocito ovu dvadesetogodisnju teroristicku sda-sdp bandu) on je terorista i on je protiv naroda. ovaj lik je branio fotelje politicara. u tuzli, kad su pustili narod da zapali legla bandita i krpelja (vlada TK i opcina) niko nije bacio ni prasinu na policajce. skloni se kad narod ide i ne brani politicarsku bandu = mirna bosna
PRIKAŽI ODGOVORE (1)