Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVAKVIM LJUDINAMA SAMO POSTOVANJE I KAPA DO PODA
Da je znao da je Pekar iz albanije , ne bi skakao .
@Vlahocetamol ...ovo je tema o covjeku-ljudini HEROJU a ne u podmetanju jeftni i primitivni trikova...za ilustraciju Besko kod Patrije-slasticar se nije vratio, ima jos puno primjera al to uopste nema veze sa ovom temom.
Svaka čast majstore, ti si svoju zakletvu ovom gestom opravdao.
Svaka cast! Svijetli primjer u ovim mracnim vremenima uzrokovanim idiotskim nacionalizmom i politickim kriminalom. Ima nade za ovaj narod!
Svaka čast ..BRAVO !!!!
Kapa do poda ovom hrabrom i humanom policajcu...svaka cast.
Slađane, živ i zdrav bio. Zlatnu značku ti dati.
Ljudino, svaka čast!!
Htio da skace a nije znao da pLJiva, e jbg..
Svaka ti cast ljudino. Veliki pozdrav is Sarajeva...
zanima me samo kakav covjek moze davati dislajk za pozitivne komentare..vidim gore netko kaze pekar siptar se utapao...pa sta ako je..ma nema napretka ovdje...pretrovani smo...
Bravo ljudino, svaka ti cast, sretna ti nova godina da ih puno docekas u zdravlju i sreci jer nam takvih gromada nedostaje u ovoj napacenoj drzavi.
Svaka cast jarane, ponosni smo na ovakve ljude.
Svaka cast momcino!
Napisite da se prilikom spasavanja utopljenika u vecini slucajeva desava da se utopi i spasilac i davljenik. Kod spasavanja se mora biti 100% fizicki i psihicki spreman za akciju. Za spasavanje utopljenika neophodno je znanje i vjestina.
Kapa do poda
to brate srbine, sigurno nisi znao jel musliman ili hrvat kad si skakao za njim, aferim, takvi nam trebaju.
kakve veze sto je srbin. takvi kao si ti truju okolinu svojim smradom trulezu jedan
SVAKA CAST LJUDINO NA HRABROSTI I NA POZRTVOVANJU I DA BUD3S PRIMJER POZITIVIZMA SVIMA NAM OSTALIM