Komentari (353)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kmet obicni!
@PokretacPromjene4 Nije sramota za vakuf nego za ovog kretena. Zato sad kad ga nogiraju iz sluzbe moci ce srbovati i od slame zivjeti kako mu i prilici.
U svakom srbinu čuči zlo, samo je pitanje vremena kad će se aktivirati.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
I ovakvi policajci trebaju da budu na usluzi bosnjackim i hrvatskim povratnicima u RS ?!?!
sve gore od goreg
Cudo ga ne brani Dodik, ili Vucic, ili pak Putin, on je sve njih branio po forumima, lajao okolo kako srbe nesmije niko da dira, pa se malo ufuro.
spakovat ga na traktor, ubacit malo korijenja nek ima šta pojest i deportovat u genocidnu tvorevinu
Citam komentare i gledam kako ste hrabri na klixu muhamedovci. Ajde bre krenite vise , sta cekate??? Ima vas brojcano vise (u Bosni) , imate oruzije pa mislim da je vreme da krenete na nas a ne samo da ratujete po internetu! Misevi jedni
stace kretat ma svoj narod glupane jedan. sve je to isti narod, drugi vjera
Ne vidjeh nekad da muslimani provociraju jbt..samo ovi pravoslavci bosanski i katolici provociraju ..toliko
nisi dovoljno inteligentan da vidis kako muslimani namecu svoju politiku srbima i hrvatima. Vi srbima kazete kad da slave svoj dan i slavu. Da nisu mozda srbi i rat zapoceli 90ih? Ne, nego su odgovorili na vasa svirepa ubistva od svatova u sarajevu pa do masakra u kravicama i onda ste ga popusili. Samo sto ovaj put Srbi/Hrvati nece stati i napraviti istu gresku dva puta.
Bošnjački merhametluk koji je opasan za nas same Bošnjake treba zakonski i vjerski fetvom zabraniti, prema unutrašnjem neprijatelju i sa izdajicama zemlje BIH treba samo oštro i bez milosti !
Dok se cetnici drze one" Samo sloga srbina spasava" .Mi se trebamo posvetiti malo vise merhametu izmedju nas samih.I pokazati intelektualno nase stavove,da zauvijek istrijebimo ove debile iz ove zemlje.
@Sirenia kako ste hrabri na klixu. Sta cekate misevi??? Krenite vec jednom pa da zavrsimo za sva vremena sta su heroji Mladic i Karadzic zapoceli!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Istrjebicemo mi cetnicku kopilad,ubrzo iz BIH.TEGBIR KOPILETU CETNICKOM.TEGBIR
Ne znam sto reci na ovo.Znam da ce mi vecina vas psovati mater pljuvati me ali me to nije briga.Licno mislim da svako u svoje slobodno vrijeme moze da radi sto hoce.Ne branim lika ali on je to mogao nositi i u svojoj kuci i ko mu moze zabraniti.Vazno je da svoj posao obavlja casno i posteno.On ce uvijek u dusi biti za RS i to niko ne moze promijeniti.Isto kao sto i muslimani imaju nesto svoje.
Kukasti križ ili četničke uniforme-obilježja, isto značenje i simbolika....
@NooDi Nije isto...taj Četnički pokret je odlikovan od strane predsednika SAD Harija Trumana, Francuskog Predsednika Šarla De Gola i još mnogo odlikovanja savezničkih.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sad ćeš da vidiš kako se živi od srpstva, kišnica i kontener.
SSSI - svi srbi su isti........SMRT svim srbima u FBiH koji se poistovjećuju sa onima u nakaradnoj izdrkotini Rs............SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
2013 1991. Bošnjaci 13 376 (95,65%) 13 509 (55,04%) Srbi 107 (0,765%) 9 533 (38,84%)
neka jbo ti mater sebi dabogda gladovo sad citav zivot
Glupan, radi u FBIH i postavlja ovakve slike :))) MRS u genocidnu i tamo prosi, jbem li ti majku djikansku.
Donjovakuflhani su zayebani po tom pitanju. Sto si bio policajac bio si stoko četnika.