Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad mozemo i mi donirati..
Pa i poslali su ono što njihovi građani neće....
We don't need no vaccination We don't need no mind control...
Šalji dalje do posljednje b u d a l e!!!
Iduce godine?
Okle sad 400k rajfajzena, zar nije Amerika donirala 500k?! Neko zavrnuo 100k.
Ama ljudi dragi , ne uzimajte više donacije!! Neće niko s Astrom da se vakciniše! Osim toga, vakcine nam više ne trebaju, ima dovoljno.
Eh ja bih sad rajfejzenovu
Sve vakcine koje niko nece da primi idu u BiH. Jos malo pa mozemo donirati, samo ne znam kome. Ja cu cekati neki 10. soj pa pa cu onda da razmislim da li da se vakcinisem.
Ko u ratu ikar konzerve. Robu koju, u najmanju ruku, niko neće šalju onima koji nemaju ništa i sebe prikazuju dobrotvorima. Astra Zeneca je vakcina koja se uopće ne koristi u Europi zbog niza razloga od zdravstvenih do djelotvornih. U Njemačkoj vakcinacija se vrši isključivo BioNTechom i Pfizerom i od nekoliko miliona vakciniranih jedino se Merkelica, navodno, imunizirala AZ-om. Mamicu im humanu.
Nitko to neće htjeti.
Fuckinacija
Pozivam sve gladne u BiH da se jave Biseri.
Vakcina AstraZeneca se u pojedinim drzavama ne daje ljudima ispod 40 godina, pa sad vi vidite..
U BiH pola zdravstvenih radnika vakcinisano Astra Zenecom, a vama kao ne paše? Pa kad dođe Pfizer onda bi malo Sinopharma ili Sputnika i tako u krug. U stvari, ko neće da se vakciniše, ne mora. Samo nemojte tražiti opravdanja, recite neću i idemo dalje.
LOS ANGELES, California, May 3, 2021 (LifeSiteNews) — In their latest issue brief, America’s Frontline Doctors (AFLDS) warned how spike proteins resulting from experimental COVID-19 gene therapy vaccines have the capacity to 1.) pass through the “blood-brain barrier” causing neurological damage, 2.) be “shed” by the vaccinated, bringing about sickness in unvaccinated children and adults, and 3.) cause irregular vaginal bleeding in women.
Isprani mozgovi vole iglu
Johnson&Johnson svojim daju gdje tek nakon 9 mjeseci primas ponovo,a ovo nama gdje 2 dvije moras
Ma ja daj ovcama ovu ublehu,na zapadu je vakcinisano jedva 30 posto stanovnistva i to vecinom budala.
Jesmo li mi ijednu vakcinu kupili?
Procitaj tekst pa onda komentarisi
Pa moze li ista u ovoj cirkus drzavi bez ikakvog plana i sistema da nije sadaka? Zahiragicu hvala ti sad sam te gledao na N1 oci si mi otvorio ujutru u 5h idem da ganjam papire za vanka😀