BiH
54

Pola miliona građana na skupovima SDA

Klix.ba
Cazin
Izborna kampanja Stranke demokratske akcije (SDA) na kojoj su predstavljeni naši kandidati za načelnike općina i općinska vijeća izuzetno je pozitivno odjeknula širom BiH. Na stotine hiljada poruka podrške našoj stranci stiglo je i stiže iz svih gradova. Očito je da SDA ima ogromnu podršku. Od Une, odakle je krenuo naš poziv snazi BiH, do Drine i svakog kutka naše zemlje, prepoznali su se istinski borci za državu i društvo, navodi se u saopćenju ove stranke.

SDA je, za razliku od drugih stranaka, obišla svaki kutak Federacije BiH, Republike Srpske i Distrikta Brčko, a na predizbornim skupovima SDA prisustvovalo je više od pola miliona ljudi, što je demonstracija snage BiH koja najavljuje našu pobjedu.

Narod će, vjerujemo, pokazati da razlikuje ispravnu od isprazne politike te da su posvećenost državi, bosanski ponos i poštenje, rad i jedinstvo neiscrpna snaga BiH. Zahvaljujemo se medijima na korektnom praćenju predizborne kampanje i pozivamo građane da izađu na izbore te svojim glasovima ponovo dokažu da je SDA najjača stranka, navodi se u saopćenju.