Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahahahahahaha cirkus
Hahahhahaahahaahhaahahaha Eto naša države :)
licno vidio neke ljude iz sda kako unose neke listice
A da vidite u Gracanici....izpreturali biracka mjesta,pa raja ne zna gdje da glasa,pa nisu ni glasali....a ovi sto su glasali morali su da se cude....
ah čudnog naroda,jel im to i glasat mrsko ?
SDA ce da pobjedi
Bakire jesi to ti? Pa sta radis ovdje na portalu idi u predsjednistvo radi nesto
SDP večeras ide u historiju!
klix stranacko glasilo stranke SDA...redovno brisu komentare koji ne idu u prilog ovoj stranci...tri puta u pola sata su izbrisali komentare na clanku \"Predsjednik biračkog odbora iz Odžaka ukrao 55 glasačkih listića\"
Ozeni me Zukorlicu! Da ti putem peta zena. Mislim, kao zena!:-)
Vala ovo je odavno prestalo biti smiješno..
Odlazi cirkus iz naseg malog grada!
\"Karika\"heeeejjj !!! Mogao bi pući lanac,pa ćete ostati bez finansija ! POVUCITE RUČNU !
cudi da s eovo desava kod nas, evo pucam od iznenadjenja, mislim kad je kod nas uradjeno nesto regularno i kako treba? Ne budite smijesni i ne trosite medijski prostor na vec svima nama poznato. @Hiko Jesi li dosadan sam sebi?
HIKO SKLEKA ZA NACELNIKA VOGOSCE !