Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uh sto ste zajebani u PM, hehehehehe
Netrebaju nam ovi političari neradnici!Trbaju nam političari koji če radit za dobrobit i napredak svih,bez obzira na vjeru i naciju.Zato im dajemo otkaz1Netrebaju nam oni više.Odlazite i nevraćajte se više! VI NAM NERADNICI NETREBATE!
Izgleda polako da ovaj JMBG protest poprima sire razmjene. U pocetku nisam bas toliko vjerovao u ovo sve, ali cini se s vremenom buja i buja narodno nezadovoljstvo. Nadam se da se nece prestati s ovim protestvovati. Slobodno i otvoreno iskazivati nezadovoljstvo.
Neka Nevladine organizacije i stranke prestanu srati po protestima! Ovo nije organizovala niti jedna stranka ili NVO, i niko od vas nema pravo tim povodom saopstavati nesto javnosti. Napravite neke svoje proteste i onda saopstavajte do sutra. #JMBG je protest svih građana BiH slobodno okupljenih oko zajedničkog problema. SIKTER svima koji se o proteste misle očešati i ogrebati. "Zašto ne", "Revolt", itd. Prestanite ovo potkopavati! Učestvujte kao građani, ali imena svojih organizacija ostavite u kancelarijama!
Druze ako neko iz svog dzepa da 500KM za autobus, da bi obezbjedio besplatan prijevoz do SA, mislim da komotno moze staviti ime NVO organizacije...
Poruka svima koji imaju obraza da blate Tuzlu i njene gradjane: Ako ti se ne svidja SDP - Zaokruzuj sta hoces u pusti druge na miru jer u demokratiji bira VECINA ! Ako ti se ne svidja grad - Ne moras ni dolazit! Ako imas nesto protiv tuzlaka koji sutra krecu za Sarajevo da pruze Podrsku - GORI si za BiH nego i jedan srbin !!! Srdacan pozdrav od najboljih ljudi na svijetu !
Gaetano, ja sam naucila u svom gradu da postujem svacije misljenje ali je bitno imati svoje. Bujrum uzivaj u svom nepoznavanju tuzlaka i Tuzle.
Ma ne zamjeri sarajlijama, ja brate volim svaki grad u Bosni i Hercegovini :P
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Tako je, bravo Tuzlaci, podržite borbu naroda za bolji život! OTKAZI, OTKAZI, BANDO, PLJAČAŠI, FAŠISTI, NAPOLJE!
SNSD = FAŠISTI (na državnom nivou su u koaliciji sa SDS = FAŠISTI) HDZ BiH = FAŠISTI ( u koaliciji sa HDZ1990 = FAŠISTI) SDP / SBB = FAŠISTI (oni za sebe tvrde i demokrati i socijal-demokrati i svašta još, ali sve to pada u vodu kad su mogli napraviti koaliciju sa fašistima, onda s kim si onakav si) Nije li Slagumdžija protjerao iz stranke sve koji su je osnovali i sve neistomišljenike? Baš kao i Hitler što je uklonio vođstvo SA (jurišnih odreda) da bi ih stavio pod svoju kontrolu.
Treba dati otkaz svim lopovima, bez obzira kako se oni deklarišu, srbi, muslimani, bošnjaci, hrvati, ateisti, liliputanci, SVIM LOPOVIMA OTKAZ I USRANU MOTKU PO LEĐIMA!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Molim građane da ne upadaju u političko-stranačke zamke. Ovdje treba napraviti anti-političko-stranački bunt. Sve je to isto, svaka stranka u 5 deka.
Treba njima nesto drugo dati
SDP-a..........