Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srba u BiH nikad nije bilo iznad 35%,za 10 godina uz konstantni pad nataliteta(zadnjih 15 godina) i napustanja manjih gradova,srbi ce ciniti manje od 30% stanovnistva.Drugim rjecima Rs ce neststi sama od sebe kao i sve vjestacko i oteto na svijetu.
@Muha9946 prolazio sam kroz rs(jugoistocni dio i istocni) kroz gradice i sjebo sam se na sta lici ono,gradovi pusti prodavnice poluprazne,srusene kuce,kerovi lutalice,mozes vidjet starije ljude u parkovima,skole iz koje izlaze samo 10-tak ucenika,ono nista posebno imas osjecaj koda je apokalpisa.Eto samo BL je ziva i tjt.
Hoces da kazes da kod Bosnjaka nema pada nataliteta i da oni ne napustaju manje gradove????? Srba je do 1970 bilo oko 45% u BiH.Pogledaj popis stanovnistva 53. i 61.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ćamile ne kmeci vise za Srebrenicom. Nisi im uspio cestu od 20m asfaltirati. Konjino.
A sto se ne zapitaju zasto bosnjaci u izbjeglistvu imaju smanjen interes za glasanje. Sjetite se spomenut ih pred izbore i kad treba odrijesit kesu. Zabranite sve glasove iz inostranstva i zvanicno se odreknite dijaspore kad bolje ne znate.
Neka se ljudi registruju i glasaju! Po pitanju izbora Bošnjaci su obični licemjeri. Naglas pametuju, pišu usijane komentare, a u praksi neće dupe da podignu da se registruju. Sve na veliku radost i zadovoljstvo "najjače stranke" koja precizno i unaprijed zna na koliko glasova svog "tvrdog glasačkog jezgra" može računati.
vidi ovo.Izgleda da cemo morati ipak svi za SDA
joj Hamo divi mu glave
Pa godinama SDA, HDZ i SNSD dobijaju izbore najvise zahvaljujuci glasovima iz dijaspore
sve dok se kod nas obraca paznja na to je li njihov ili nas... nema kod nas pomaka, tama i da nema ovih "dijasporskih" glasaca...
Zbilja? Pa zar toga nije bilo i prije, državljanin Zukorlić je još prije 6 godina glasao u Srebrenici. Još davao izjavu za televiziju.
Ubacuju botove
Ćomke a ti lagano pa preko bare, ovdje ti se stalno izmiče stolica, jbg, ni narod više nije ovca ko što je nekad bio. :)
Sad zovnuti konjinu Zukorlića i da vidi šta nam je napravio svojom glupošću. Ova zemlja pati od budala kojima se ugađa i koje se sluša.
SAMO UJEDINJENO I ZAJEDNO MOŽEMO PROTIV DUŠMANA BOSNE !!!
Ehhhhh sad , samo malo ... Ako SDA , DF , GS i SBB traže da se poštuje popis stanovništva iz 1991 godine u vezi promjene izbornog zakona kojeg traži HDZ , zašto bi to bio problem u ovom slučaju?