Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Referendum o ulasku u NATO?
dobar je camil....aaaahihihihihihihihihiiiiii
šta je smješno đikane
Tanjug | 05. 08. 2017 - 13:36h "Srpski član predsedništva BiH Mladen Ivanić ne veruje da će Bosna i Hercegovina uskoro ući u NATO, niti da će biti promena Dejtonskog sporazuma." Nisu, dakle, protiv ulaska tkz. BIH u NATO samo Predsednik i Narodna Skupština Republike Srpske - već i srpski član Predsedništva tkz. BIH. A pošto svi znamo da nema preglasavanja... tkz. BIH neće uskoro u NATO.
bolesnice,po citav dan komentarises jado jadni,ko te placa i za koga radis? Umislio si da si bitan i da sve znas,a pojma nemas sta pricas,tri recenice od jutros ponavljas ko papagaj pogani stvoru jedan fujjjjj
Naravno da opozicija u Republici Srpskoj neće da tkz. BIH uđe u NATO pre Srbije - dajte referendum ili glasanje u Skupštini, svejedno.
smradu jedan samo tipkaj zaradi platu
Opozicija je vise puta rekla da se zalaze za vojnu neutralnost RS po ugledu na Srbiju. Nije da oni nijesu otvoreno rekli no vi nijeste culi jer se babi snilo sto joj je milo.
СПЦ мора да се укључи у пол. по узору на ватикван и ишљам.Опозиција се мора прочешљати од плаћеника и издајника и декретом забранити отпад,а милетова самовлада ограничити,направити влада н. јединства са оп. и организовати референдум.
@katonix Педере нек пусте на имаме, бомбаше самоубице, да им среде бубице;)