Komentari (218)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RS == GENOCIDNA TVOREVINA I SELJACKI MENTALITET NA BOSANSKOJ ZEMLJI
RS,Da Bog da ti bila u crnom,sve dok budes postojala!!!!!!!!
Ako se RS odcjepi od BiH ,onda ko može zaustaviti Vojvodinu i Sandžak na putu osamostaljenja od Srbije? Odgovor - niko! Osim toga ,čak i da se odcjepe ,koja bi to država na svijetu priznala \"državu\" koja je nastala na etničkom čišćenju drugih naroda a čiji su stvoritelji svi u Sheveningenu na odsluženju kazni zbog etničkog čišćenja i genocida? Dakle ,mogu oni do sutra praviti proslavice i djeliti kojekakve medalje ,no činjenica je da kad završe sa svojom proslavom ,valja im se vratiti poslu i plaćati porez BiH. To nakon silnog veselja im dođe kao šamar u lice. Samo ja iskreno moram da im se zahvalim na ovome! Makar su me još jednom podsjetili da živim sa ljudima koji mi ne žele dobro i kojim nikada neću vjerovati. A hvala im i što su još jednom ovim \"multi-kulturalcima\" pokazali da se ništa nije promjenilo od rata pa na ovamo i da \"suživot\" je iluzija. Suživot je nemoguće graditi sa nekim ko za taj isti suživot nije ni zainteresiran.
IZ SVIH KOMENTARA NA OVU TEMU SE MOŽE JASNO MOŽE VIDJETI DA VEČINA SRBA IZ BH, TRAŽE RAZNA OPRAVDANJE U NEKIM NETAČNIM ISTORIJSKIM ČINJENICAMA ZA NEDJELA KOJA SU UČINILI U BOSNI I HERCEGOVINI.(KAO MLADIĆ U SREBRENICI ) SADA IM JE TRENUTNO OBEZBJEĐENA JAZBINA ZA KOJU SU MORALI POBITI, I PROTJERATI ŠTO JE FAKAT, ALI ZABORAVLJAJU DA ČE DOČI DAN KADA ČE SE I ONI NAĆI AKO NE U ISTOJ ONDA SIGURNO SLIČNOJ SITUACIJI. DO SLOBODNE BOSNE I HERCEGOVINE
Maoča, Kalesija, Bočinja.
Budalama nikad dosta belaja i kraja.Blesavi Dodo umjesto da povede računa o gladnim i žednim nemilice troši pare na besmislice.Pitanje je dana kada će bljesnuti u toj genocidnoj tvorevini kao u Libiji i kada će sve nestati kao u pepelu.Tadiću zabraniti ulazak u BIH bez odobrenja A onaj pop senilni starac i to mi neki duhovni vođa.Ne zaslužuju boljeg ni bolje jer su genocidni a to će im dragi Bog duplo vratiti.
kome on Tamni vilajet, mi se ponosimo sa našijeh 22% Aj\' Takebeer
@ YUGO serbi krvoloci, barbari, monstrumi, vampiri i ruski imigranti su izmisljena nacija, zato sto SU IZMISLJENA NACIJA ZATO CE I NESTATI! SERREM VAM SE NA MONSTRUMA VAMPIRA IRINEJA, VLADIKU DRAKULU KACAVENDU I SVE STO IMA SIMBOL SERBA...!!! SIKTER...!!!
SAMO S V E C A N O DA SE POKKAKIM NA 20-i SOTONSKI SERBSKI PRAZNIK BARBARIJE NE-HRISCANSTVA, SERBSKOG PRIMITIZMA, SERBSKOG VAMPIRIZMA PROFESIONALNIH SILLEDZIJA, UBBICA I SERBO-BARBARA PATOLOSKIH KOLEKTIVNIH ZVJERI...!!! SERREM VAM SE NA SVE SIMBOLE I SVE STO PREDSTAVLJA SERBSTVO I GENOCIDNU TVOREVINU...!!! SERBI===NAZI KILLER...!!!
Nije Brcko vala vase, al nije ni nase pa vi crtajte kako hocete.
Turčine Bliži si istini ako kažeš da Turci nikada nisu osvojili cjelokupni Srpski narod ,samo su sa njima vodili 550 godišnji rat 1371-1912 koji su naravno izgubili .
Turčin Da podučiš heeheheheh Pošto su 1389 pregazili Turke na Kosovu ubili Sultana i jednog njegovog sina ,a drugi nekako utekao ,već sljedeće godine 1390 Srbiju napadaju MAđari , pošto smo Turake pobijedili oni prestavaljju manju opasnost ,pa sa njima sklapamo savez . Da nije bilo MAđara i napada 1390 potjera bi se nastavila do Turkmenistana . Vuk branković ne prihvata taj sporazum i dugo ostaje usamljeni protivnik Turaka ,inače on je gospodar Kosova . Tada i MArko Kraljević počinje zajedno sa Turciam . Kako drugačije objasniti pobjedu na Kosovu 1389 a pad Srbije 1454 . Kraljevina Srba ne pada tada samo Despotovina ,Kraljevi Kotromanici ostaju sa hercegovinom (Srpskom naravno ) do 1490 . Oko 1500 je Srpska despotovian u vojsvodini ,a ostali dio počinje gerilski rat HAjduci , PA Srpska autonomija Vojna Krajian 1600-tih, pa uskoro oslobođena Crna gora , pa 1719 do 1738 oslobođena čitava Srbija , pa ustanak 1804
KAKO GOD...AKO JE TITULA KRALJ SRBLJEM U BOSNI,USORI..ZNACI JEDINI IMENOVANI NAROD U TIM OBLASTIMA U TITULI KRALJA BOSNE...JE SRBSKI NAROD! KOSACE KONKRETNO NAVODE SLAVU..I TO NA CRKVENI NACIN,KAO KRSNO IME...INACE TAKO SE ZOVE U PRAVOSLAVNOJ CRKVI A SLAVA JE NARODNI IZRAZ ZASTITNIK SVETI GRGUR NIJAZANISKI JE POSTAO SVETAC KOD KATOLIKA TEK U LUBLINSKOJ UNIJI,KRAJEM 16 VEKA..A NA NOVCU U BOSNI SE TAJ SVETAC JAVLJA VEC U POCETKOM 14 VEKA...A SVETAC JE PRAVOSLAVNI..I TO OD V VEKA NOVE ERE I TOTALNO JE NEBITNO DA LI SAM I KATOLIK ILI PRAVOSLAVAC...SRBIN SAM! NAVEDI TACNO REPRESIVNE MERE KOJ JE KORISTILA VIZANTIJE PRI SIRENJU HRISCANSTVA MEDJU SRBIMA?....MOLIM TE UPOZNAJ ME SA ISTORIJOM KOJU UCI NAROD KOJI JE NASTAO U KAFANI DALEKE 1993!
Naravno da nije, kao sto nije bilo ni krscana prije utjecaja Istocnog Rimskog Carstva. Sto ti tu nije jasno? Stvarno si jadan. Bolujes izgleda jako od \'muslica\'. Ne prodje ti ni sat da ih ne spomenes. Lijeci tu opsesiju!
Prvo, Kotromanici nisu imali \'slavu\'. Najvjerovatnije nisu ni bili Slaveni. -iç je dotato, bili su na pocetku samo Kotroman. Sto stoji je da su bili katolici, tek jedan je bio \'krscanin\' (ne bogumil!). Vi lupate da su imali slave, no od razliciti Srba cujem razlicite \'Kotromanoviceve slave\'. Ako su imali patrone, to opet ne znaci da su bili Srbi ili pravoslavci, jer sirom svijeta katolici imaju patrone za obitelje, univerzitete, gradove, drzave, itd. Drugo, Izetbegovicev (Alijin) djed jeste dosao iz Beograda, ali Izetbegovic je takodjer imao jos jednog djeda i dvije babe koji nisu bili iz Srbije. Trece, nije bas ni da je Crkva vjeru sirila kako ti velis. To je svakom u Europi poznato. Samo vi jos uvijek tvrdite da su Srbi i Hrvati eto postali krscani zato sto su to htjeli dobrovoljno. Ima tu mnogo vise. Cetvrto, ako si nekim slucajem iz Crne Gore daljim porijeklom, vrlo moguce je da su tvoji pretci bili katolici koji su upravo silom prevedeni na pravoslavlje.
PRESJECEN JE CET.NICKI KORIDOR U BRCKOM, SR.BI SE SADA SAMO SELE ZA MATICU...TO ONI SADA OBILJEZAVAJU...SELIDBU...
kako to da nisu muslije postojale u bosni prije turaka hehehehehehe