Pokrenuta web-stranica Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa

S
Sarajevo-x.com
23.12.2011. u 13:03
0
1
Pokrenuta web-stranica Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa
0
Pokrenuta web-stranica Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa
Danas, u petak 23. decembra, pokrenuta je oficijelna web-stranica Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa - www.sahm.ba. Web-stranica će ponuditi informacije o sadržaju Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa na dva jezika – engleskom i bosanskom te se pobrinuti da svi posjetitelji budu informirani o ponudi i aktivnostima Marketa, kao i o svakodnevnom kulturno-zabavnom programu te programu za djecu.
Posjetitelji web-stranice www.sahm.ba će se moći informirati o ponudi i djelatnosti svih 25 izlagača Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa, među kojima su mahom domaće firme i organizacije, kao što su ZUP Baščaršija, Udruženje modnih djelatnika i kostimografa Modiko, BH Crafts, Klas, ali i mnogi drugi.

Tu su i informacije o svakodnevnom kulturno-zabavnom programu Sarajevsko pivo Holiday Puba pa će posjetitelji na www.sahm.ba moći pogledati raspored odličnih svirki koje se svake večeri dešavaju u šatoru površine 300 kvadratnih metara koji je opremljen toplotnom izolacijom za maksimalan ugođaj. Neki od sadržaja programa su večeri sarajevskih tamburaša i poznatih sarajevskih klupskih bendova, kao što su Blavorsi, Lana Hamza & Band, Zlaja Bacardi Band..., ali i nastupi poznatih muzičkih zvijezda poput Tanje Jovičević, Amire Medunjanin, Sarr e Roma, Mostar Sevdah Reuniona...

Također, tu su i informacije o aktivnostima ASA Čarobnog svijeta, koji čine Dječiji paviljon, kućica Djeda Mraza, vozić i vrtuljak. Roditelji će se na www.sahm.ba moći informirati o sedmičnom programu Dječijeg paviljona koji svakodnevno od 10 do 22 sata organizira zabavne aktivnosti za djecu od 4 do 12 godina.

Uz sve to, na web-stranici www.sahm.ba će svakodnevno biti postavljane nove vijesti i fotografije dešavanja sa Marketa, počev od druženja sa Djedom Mrazom, preko svirki u Sarajevsko pivo Holiday Pubu, pa do drugih aktivnosti i sadržaja.

Naravno, sve aktivnosti Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa svi zainteresovani i dalje mogu pratiti na Facebook stranici Sarajevo Holiday Market.


Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: