Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
taman da mumin fakultet završi ... sad kad ima prakse ...
Jedan genocid od Srbije, a drugi od SDA. Uništili su nam sve.
ovo od SDA je bio perspektivocid i ekonomocid - gratis,od njih,ko nama
E moj Nudzo, valj'o si im dok si im prebacivao pare kako oni zele. Sto te ne zastiti tvoja Aida Obuca? Pa bar odbojkaski klub njenog muza je redovno pare dobijao.
Pazi funkcija MINISTAR u BPK pa koji su to apsurdi majko mila. Prvo ne treba ministar za naselje tj. općinu a još manje treba BPK da preklapa jednu jedinu općinu. Nazovimo stvari pravim imenom, bez potrebe da izmisljamo toplu vodu - treba nam novi Ustav! Ovo postojece ustavno uredjenje je stvorilo uhljebljivanje do beskraja, općina/grad/kanton a sve ista teritorija sa iscjepkanim nadleznostima da zivot bude komplikovan.
Zgodan, skolovan, mlad i lijep
Hoce li Adis Agovic moci iscekati da Nafija Hodo ode u penziju i on postane direktor Zavoda za zaposljavanje?
A jeli novi SDA povjerenik Zuga konacno zaposlio svoju suprugu sa srednjom medicinskom skolom u neku banku ili ce jos neko morati zaplakati kada ostane bez posla?
@zeljousrcu nije u neku već u Union gdje je vlasnik FBiH, tačnije gdje se SDA pita. Treba SDA sahraniti na slijedećim izborima.
Ma zar nisu svi u SDA pošteni, zapošljavaju, u jedinstvu je snaga i slično
Ko ga poznaje zna da je dobar covjek.
@teratekt posaljes dijete na fax, bori se i casno i posteno zavrsi u roku ali ne moze do posla izmedju ostalog 'ovog dobrog covjeka'.. jesi lud ili ti noge mirisu na SDA?
Trebali su to odmah uraditi kad je priznao da je falsifikovao diplomu.Da se ne blize izbori ne bi ga nikad ni smjenili
Je li kad se uclanis u SDA dobijes svakih par mjeseci novu zelenu kravatu? Pitam za jarana
SVAKA CAST SDA SAMO NAPRIJED NEMOJTE KAO SDP STITI - DAMIRA HADZICA , NIKSICA I BRATA , CRVENOGA FARAONA GRADJEVINSKOGA TAJKUNA IMAMOVICA , HAMDIJU LIPOVACU ITD ITD
@coksa1 bravo za sdp sto stiti asima sarajlica, semira efendica, familiju campare, samira kaplana i ostale...
Hahaha pa ovaj jos ministar? Samo u sda vlasti ovo je moguce. Kakav smo mi apsurdistan
A sta je sa "sudom casti" kada se tice cinjenice jasno utvrdjene da su Aida Obuca i Adis Halilovic uzeli pare od studentskih kredita i magistrirali na prestiznom univerzitetu u Gorazdu?