Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grbavice u pravu si na našu veliku žalost... A ZA KOGA STE GLASALI... ?!
Procedure za sve ministre su iste i pratnja je ja mislim- obavezna. U manjem entitetu slave i kazu da odlazi njihov najjaci suparnik sa politicke scene... ja bi se malo zamislio...
Da samo vidite lika kako ide ujutro na posao Dva auta (golf5 i Audi Q7) i pratnja od 4 gorile. Valjda se \"lik\" osjeća nesigurno. To je standardna procedura. Prije neki dan ka su bili protesti invalida (prevarenih, pokradenih ...) po \"lika\" su došla 3 auta sa 7-8 gorila. \"Lik\" se osjeća sigurnim, kako i neće. ŠTA JE SA NAMA OSTALIM VRIJEDI LI \"LIK\" 2 AUTA (I TROŠKOVA UZ ISTE GORIVO, SERVISI...), 3-4 PLATE GORILA I KOJEKAKVIH SVE TROŠKOVA VRIJEDI (ALI SEBI, SVOJOJ FAMILIJI I STRANCI) TO VAŽI I ZA SVE OSTALE (NEĆU REĆI NAŠE, JER MOJI NISU) POLITIČARE IZ BILO KOJE STRANKE ČAST IZUZETCIMA (UVIJEK POSTOJE IZUZETCI, JEST IH MALO AL IH IMA)
Sadoviću, Raus bitte u Gazu svoju, al povedi Bakira š\'o je eskivir\'o da se ne izlane pred bagrom onom svojom poganom, da opet kao ispadne \"na prvom putu\". Au, š\'o smo beskrupulozni.
Ma ne lupajte, budaletine... Ne mislite valjda da će se neko s vama raspravljati. Znamo mi ko koči Vijeće ministara, dok je na njegovom čelu Nikola Špirić, kao što znamo dase iza tih komentara kriju komunjare il četnici. Drago im što se Bošnjaci dijele. Podrška i mahsuz selam našem velikom gaziji Tariku Sadoviću !
Pa ovo je alfabet politicke pripadnosti. Stranka koje te negdje postavi ima pravo da odatle i skine. Sta je tu cudno. A Sadovic je budaletina od sebe nevezano od stranke kojoj pripada i od nacina na koji ce biti smjenjen. Covjek je jednostavno BUDALETINA, van taka!
Evo mene da ti se javim. E, ako je normalan čovjek koji javno priznaje da mu stranci vode stranku, a ti se s njim slažeš, onda ni ti nisi normalan. Razmisli malo o tome. Koja normalnost u p... materinu. Ja sam samo realan, što ne stisne gnjida, pa ne kaže koji su razlozi da svi znamo, a ne ovako neke domaće i strane organizacije. Pa, ko su oni? Imaju li ime ? Nisu valjda vanzemaljci...! P.S. Tihi je prno, samo mu to niko ne smije reći, a sam je slijep , pa ne vidi i glup, pa ne čuje.
Nedo BOG većeg zla od SDA!
STEFAN ziv i zdrav bio. hehe......gdje to nadje svaka cast
@Stefan, Srpski jadu i cemeru, pa kome ces reci da smrdi. Jedete krmetinu a krme jede fekalije. Samo da razmislis. A ovo za gorski vijenac, smjesno, i nepismeno. Moras bolje probati, ali ne mozes jer si naglupi srbin koji je neznalica, Probaj ponovo plavsickino krmce malo.
Knez Janko Kako smrde ove poturice! Opažaš li ti štogod, Rogane? Knez Rogan Ka u zli čas, kneže, ne opažam! Kad blizu njih sjedim u skupštinu, ja nos držim svagda u rukama; da ne držim, bih se izbljuvao. Pa sam s toga na kraj i uteka, e blizu njih ne bih osvanuo. Evo vidiš kako smo daleko, i opeta ona teška vonja od nekrsti ovde zaudara. Gorski Vijenac Petar Petrovic Njegos http://www.rastko.rs/knjizevnost/umetnicka/gorski_vijenac.html
Sadoviću: Kad vidiš ko te smijenio, pa to ti je samo kompliment. Koja bagra, koji ološ. Smijeniše čovjeka i ne navedoše ni jedan razlog, ni jedan argument, ni ime novog kandidata. Koja ozbilja stranka? Koja koma i perverzija? Živio Ti nama SADOVIĆU ! POZDRAV I ISKRENE ČESTITKE NA HRABROSTI I DOSTOJANSTVU !
ko bi gori sad je doli
Znalo se da ce Bakir prodati Sadovica. SDA je samo produzene ruka Srbije, nista drugo, i to od osnivanja. SDA nam je napravila RS, a Bosnjake ce pretvoriti prvo u Palestince, a zatim u Cigane.