Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obzirom na sve vecu maloljetnicku delikvenciju i vrsnjacko nasilje mislim da je pametnije pokrenut kampanju da se majke pocnu ponovo brinut o djeci .
Hebem vam mater žensku feminističku
Pozitivna diskriminacija, glasajte za zene samo zato sto su zene
A kada Sebija udje u poltiku svu mrznju svijeta se dijele od bolesnih licjemera i zeno mrzaca
Nije majcino mlijeko ( ili mlijeko sise, grudi, u nekim jezicima ) nego je -ljudsko mlijeko, nije majka nego roditelj 2 ( u nekim jezicima ide zenski rod -roditlejka ) Kad je novinar upitao Putina o tome, Putin je odgovorio da je Rusija kroz komunisticki SSSR iskusila pokusaj nametanja mijenjanja prirodnih stvari ali ne u takvom obliku kao sto se to cini danas na Zapadu.
Kakve to veze ima s karijerom i zivotnim zanimanjima?
Od krlajice od Sabe do Margaret Tacer, i prije toga i poslije toga....Problem nije u zenama nego u onima koji forsiraju svoja pravila u drustvu. Osnova je da zene imaju pravo biti birane al ako neko odredjuje nekakav obavezni procenat on cini nasilje drustvu.
jel za njih elektronsko glasanje da mogu iz kuhinje glasat
Treba ;)
Kad se skine seka ti
MoRel i za vece ucesce na bausteli, rudnicima a ne samo na ovim kul poslovima?
U Bosni treba uvesti Tiraniju i vojnu upravu, nije demokratija za nas
Oke
Njih interesuje kako se zarađuje preko instagrama. Njima je mahom mostarska Kim Kardashian uzor. Čast izuzecima.
Pozdravljam kampanju i želim da ih što više bude tipa Monika i Pamela a što manje tipa Bisera i Dušanka
Ima finih zena
🦬shit