Kantonalno tužilaštvo Sarajevo
0
Pokrenuta istraga protiv Ramiza Džaferovića
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OD 20 KOMENTARA NIŠTA PAMETNO NIJE REČENO. ŽALIM VAS SVE!
apsi VEHABIJE a ne ljude sa kravatama
Jos samo da se u Tuzilastvu sjete i \"utemeljitelja\"
A sta je sa njegovim pajdasem Tornjakom od Gusinja?
Tako je, Ramiz je fini gospodin kome vjera ne dozvoljava da krade. Meni je babo rekao da samo Srbi i Hrvati kradu.
ma mogu se Džaferoviću, Brankoviću i Ćoviću i onom jadu Bićakćiću i tužilaštvo i narod samo nadojiti, jer imaju mnogo jaka leđa, treba izaći na ulicu i zapaliti i vladu i parlament i ove kokošare u njima
Opet se progone ugledni bošnjaci. Sramota. Vrijeme je da BiH patriote dignu svoj glas BIH4EVER
nego sta..ni ovaj nije mala maca...jamio je i taj,ali naravno mnogo manje od vrhunskih na celu sa nedodirljivim..oce li se ovaj glupi narod vise da dozove pameti..ma,tako mu i treba,neka ga jasu i dalje,naviko je on na to-Sadomazo-nezna on za bolje,nazalost..ako neko i skrene paznju za ovakve lopovluke,odmah oni skrenu na tamo nekog iz RS,prebace lopticu..Oni jadni,nebi ni mrava zgazili...tsa im pozeljeti..sve najgore i da trunu u bajboku..
Pustite covjeka da zivi,zar nismo glasali za njih,i opet cemo glasati,imamo vodje kakve zasluzujemo,on je mali mrav za Bakira koji je izvrsio pljackocid,mogli bi uvesti jedinicu za kradju=1 BAKIR,to su nase dokazane patriote,pozdrav iz Velike Kladuse i uzivajte.
ma ljudi ovo je pravaaaaa dobricina.kakav poglet blago teleci i topao ,gdje bi on bio kriminalac.a da jos bih dodao cak imai kravatu .
Oni su lopovi ima lopovi ima petnaest godina, treba ispitati imovinu Grcića kao i njegove djece, kao i diplome poslije ratne. štiti ih Mujzinović. Ehamdulila , ali pojela maca.
bio je i red da neko pokrene istragu , do kad ce ovi sticenici stranke SDA da kradu a narod ih bira ponovo i ponovo..pitam se?
U zadnjem izdanju magazina \"60 minuta\" Bakir Hadziomerovic otvoreno poziva tuziteljstvo da reaguje. Evo vidimo da je reagovalo. Objesim ti pravnu drzavu u kojoj mediji vode glavnu ulogu!
A BOLA VISE U CORKU I NJEGA I SCEPU RADONA,,,,,
Covjek je gospodin. Ima kravatu...sve ima sto treba gospodinu. Al poslije svega....cini mi se sitna riba, cim se tuzilastvo bavi s njim.