Zbog počasti Rasimu Deliću
0
Pokrenuta inicijativa za smjenu Selme Cikotića
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta hoce oni iz SMDSKE? Izgleda da jedino ríjesenje otjerati seljacine na brda odakle su i dosli tamo bi oni mogli fino zivjeti kao sto su to radili do pocetka 90 tih ...
tako je, ne smije jedan ministar da se stavlja na stranu ratnog zlocinca, a ministar je svima u BiH. Nek pripazi sta radi, il nek ga Incko vodi kuci sebi.
hahaha, znaci da ce genocidasi sad postati i ministri odbrane, hahahaha, znaci hoce i to ministarstvo,hahaha, jadna bosno sta i rade tihici i spiric?!!!! genocasi drze policiju, ekonomiju, tuzilastvo, sad hoce i odbranu, boze sacuvaj sta uradise drzavi tihic i spiric, rasturaju , nema sta?!!!!!!!!!!!!!!!a za o vrijeme bocnjaci uzivajte, sve dok te opet ne dodje dodik sa spiricem klat!!!!
Ja, postavite nedica mam.icu vam glupu