Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da će te formirati!Čitava država vas je ostavila same i bez pomoći,baš kao u ratu.Neka vam je Bog na pomoći dragi moji Krajišnici!
Onda će u USK svi oni koji su ostali i nisu otišli na zapad raditi u policiji.
Migranti su došli iz Srpske, vratite ih tamo, a oni nek ih vrate u Srbiju.
Bošnjaci, zaštitite granicu prema Srbiji i ne puštajte migrante unutra.
Hoce li i ovi biti babini?
I trebaju osnovati.
Samostalnost za USK!
Poslati vojsku ionako nista ne rade.
sad sekunde ne bih zamjerio autonomiji zahtjev za odcjepljenje.... strahota na kakav nacin je krajina skartirana i ostavljena sama sebi na cjedilu....
treba formirat elitnu jedinicu i pravac poljine
Oformite karabinjere Ahahaaaa
Bakirovo oslobođenje iz sarajevske pivovare piše kako se izbjeglice vraćaju autobusima iz krajine pa će u Grčku prezimiti. Da se dobije osjećaj problemi se rješavaju sami od sebe i da da svom biračkom tjelu pogrešnu informaciju koju oni žele čuti. Kao kod Trumpa. Ali nije tako. Što je za Bakira dobro nije dobro za BiH.
Kako smo se napuhali u nacionalizmu i kako smo puni sebe, razmisljajuci o tome kako te ljude treba otjerati odavde, kao da je Bosna Svicarska a ne vukoyebina epskih razmjera. Fun facts: TI LJUDI NE ZELE DA OSTANU OVDJE ! PROKLINJU DAN KAD SU ZAGLAVILI U OVOJ KOZOYEBACKOJ DRZAVI.
Koliko znam, za nekog ko dolazi iz Pakistana, Iraka, itd. BiH je premija.
U Njemacku je usao 1 milion migranata i izbjeglica 2015-te na 80 miliona Njemaca...to je isto kao sto bi u Bosnu na 4 Miliona bosanaca uslo 50 hiljada...i to u jednoj godini..prestanite vise kukati i jadikovati za ovih par hiljada sto su usli i sto ce najvjerovatnije izaci..u ovakvoj jadnoj i ne organizovanoj drzavi niko nece proci dobro..cak ni psi lutalice..fujjj
Bolje formirati rezervni sastav granične policije ...bolje su plaćeni he he
Sta se sve radi po kantonu malo je i tih 100....
bolje da im napravite gdje ce spavat vecu to ulagat novca