Komentari (218)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S obzirom da je pomagao Sarajevo u teskim trenutcima, zasto ne bismo dali
Čovjek je još uvijek živ
@adminmanager tipicno sadakalendaski 😀 obojica su davali, ovaj materijalno, onaj drugi samim svojim izjavama i to dok je jos bio Milosevicev rezim. Ali sadakas samo pamti ako mu je ko udijelio u ispruzenu rukicu
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Glupost! Nije da nije napravio dobru gestu, ali ima dosta zaslužnijih. Recimo Graham Bamford, koji se 29.04.1993. godine zapalio ispred britanskog parlamenta u znak protesta zbog pogrešnog pristupa britanske vlade ratu u Bosni i Hercegovini. To je ostavilo ogromnog uticaja na javnost u Britaniji, koja je nakon toga uspjela promijeniti stav i pristup njihove vlade, a što je zatim dovelo i do konkretnih koraka. Ima i drugih ljudi.
Naravno da treba i njemu.
U glavnomu našemu gradu najgluplji seljgrađani!
bezveze
Schumi legenda pomago kad je trebalo.Šampion jedan od najboljih.
Treba isto tako i mnogim ostalima dati koji zasluzuju a nemaju
dobra inicijativa,podrška
draže mi je da se zove Šumaherova nego titova
Ko ovo podržava gluplji je od onog što je predložio!
Zaslizo je, svaka cast, a ima i simbolike
Pa imate li ista svoje ?? Cuj sumaher ?? Neku bitnu istorisjku licnost al bemate jbg tuga
Nek si nam rekao… bas tuga
Podrška
Šumaheru svaka čast kao sportisti - nego vi grupo mladih, nečujem vas kada su ovi na vlasti dali imena fašista školama, ulicama pa i drugim objektima, da ste išta imali protiv? Bolje je da svoju energiju i znanje usmjerite prije svega, svojih avlija, pa ćemo se lako dogovoriti i ostalo.
Puna podrška ovoj incijativi...puna podrska.. obavezno usvojiti i dati naziv po velikanu Formule 1.
Glupost
treba...svakako je zaslužio...
E gdje si evo me prolazim Sumaherovoj 😎