Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel\' moguće uplatiti negativnu sumu na žiro račun?^^ @Nele: jeste, protiv djece, trudnica, deda i baba. za svaku žrtvu će stoka goriti u paklu.
@DK Znači i ti si išao na sajt, neka neka .
@DK Sajt je ispravan! Ti si mislio da je srusen... ne znas citati cirilicu, pa ti se ucinilo.
Pazite kako Sra-X pocinje svaki pasus sa \"Na sajtu mogu...\". Tacno se vidi kada prepisuju (a i to ne znaju kako treba), a kada su njihovi clanci...
Njega Bog sami ne moze odbraniti...mjesto mu je u paklu da gori...
Neko je \"srusio\" stranicu. Ruka mu se pozlatila
A zasto neme ziro racuna za uplate koje bi se usmjerile prema odbrani PREDSEDNIKA !
sto bi pametni Bosnjo reko nejma vise Jna, a zamalo Milosevicu a na tebe je red Karadzicu da te Haag pohvali za rat u Bosni.....kukajte ,placite lajte dok jos mozete.
jbo vam on mtr
a ko ima moralni kredibilitet i pravo da brani Karadžića, osim advokata za debele pare.Ostali, ako branite ovog \"covjeka\" gubite vlastiti dignitet, ali i pravo da vas neko nazove covjekom
to smece haknuti obavezno.