Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a i ovih 30 radnika drkaja ku*ac i nista ne rade...dajem ruku da su svi iz SDA i da su tu samo eto onako usput
Samo se vi nadajte pozitivnom ishodu. Kod mene, da moj radnik nije primio platu jedan mjesec odmah bi mi dao otkaz. A vi radili godinama bez plate i doprinosa. Javite se kod mene, ja bih vas odmah zaposlio da vam godinu dana ne plaćam plate i doprinose.
"morate jest pa makar nazor" Bakir Izetbegovic
Na svakom koraku crni i jezivi tragovi izetbegovicke monarhije
U Bosni se stalno strajkuje gladju a u citavoj istoriji Bosne niti jedan covjek, ne samo da nije umro od takvoga strajka, nego ne vjerujem da postoji cak i jedan slucaj ozbiljnog gubitka tjelesne mase kao posljedice strajka gladju.
pa onaj lik 3 godine na tvu iz tuzle svake godine sve deblji i deblji
@trezorboybakir hahah. Dobar. Strajkuje cvarcima.
BRAVO RADNICI ! NAJZAD dobar potez: ŠTRAJK GLAĐU: Haj nek vam sad Fadil NAPLATI PDV NA TOPLI OBROK ! :)
Pa pobogu, vi se nadate već 20 godina. Ako u tih proteklih 20 godina niste dobili ništa osim poniženja, uvreda, batina, ismijavanja od vaših poslodavaca i političara koji su im to omogućili, a vi niste reagovali na to,niti će te reagovati, čemu se sad nadate?? Manite se vi nada, štrajkova, paljenja, protesta, probudite se, alat u ruke i ustanak dižite, jeb*m ti srp i čekić, udri korumpiranu bagru kapitalističku
Ma bezveze se zivciraju i nadaju kao sto kazes. Il se bori za sebe il trazi drugu alternativu.
@Jutuber Usput da napomenem da imam video na temu o anksioznosti koji je vezan za ovu borbu sa sobom i depresijom... http://bit.ly/2e6FqPu
Jesu li ovo oni što su prekinuli štrajk glađu kad je došlo dur guzici? :D Ili su ovo neki drugi, ali jednako ozbiljni štrajkači? :D Dajte im šećera i vode, pa će štrajk duže potrajati. I duhana i kafe, pa nek nemaju za hljeba, a ni za zubara. :)
-------Pokrenut stečaj u živiničkom Konjuhu, radnici se nadaju pozitivnom ishodu. Blago nama, nema druge zemlje na svijetu gdje je stečaj POZITIVAN ISHOD ! ? :))))