Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
'...Od Svoje Majke Ko Ce Naci Bolju? A Majka Vasa Zemlja Vam Je Ova...'
Iskreno,sta je majka zemlja dala/omogucila ovim ljudima? Sem daj pomozi,daj pomozi. Nista konkretno nisu uradili za te ljude.
Bravo.
Projekat apsolutno nije vezan za neku pomoc BiH dijaspori koliko mogu primjetiti.Samo hoce da im Bosanci i Hercegovci ulazu u etnicke torove. Necete to od Bosanaca iz dijaspore docekati.
Da li smije na ovoj stranici dijaspora da laje i provocira kao na klix
Ne znam cemu paralelne institucije kad imamo ambasade? Cuj dijaspora se slabo snalazi nakon 23-25 godina! Zasto niste organizovali agencije u BiH za pomoc pri obavljanju komplikovane administracije? Ili uredili administraciju da ne bude koplikovana?
Ostavite ljude na miru. Jednom ste ih otjerali i sad ih pustite neka zive normalnim životom. Da su pametni pa da prekinu sve veze sa maticom pogotovo ove financijske prirode.
@zexus772 ovo zadnje - ko stigne... jer se mora naspavati za iduci dan...
@klix: Niste mogli staviti link da radi? http://dijaspora.mhrr.gov.ba/
Mi iz SDA očekujemo od dijspore samo da nam šalje novaca
@PayPaI Dzasmine pedofilcino looda
@PayPaI Dzasmine karrino sta mai, evo mene opet dzaba si me prijavio mamicu ti krezubu
Povezati sve Bošnjake u svijetu!