Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pipi, duso moja, i ja te trazim. Sto kaze CHICHA, ti k\'o pravi taliban. Glupost vamo, glupost tamo, pa razligu. Uhvati se u kostac sa genocidnim genocidasima. Nemoj da si p.i.c.k.i.c.a. Sramota je da se jedan renomirani mudzahedin, islamista i taliban krije. Nemoj da se brukas!
dje ovdje hepek
Evo ga sad ovdje, Kapitan pipaga mali, PA ZASTO BJEZIS TALIBANU MOJ? Necu ti nista kad ti kazem. Ponavljam sasvim opzbiljno pitanje za sve prisutne u vezi ove teme: Zbog cega se muslimani bune na ovaj popis stanovnistva? Zbog cega, koji su razlozi? Hvala
Hoce li smijeti da se popisu i oni Srebrenicani koji zive u USA a vode se kao \'zrtve genocida\'? Nije vam izbor lak, ili da budete manjina u BiH ili da na svjetlo dana izadje vasa prevara sa 8,000 streljanih u Srebrenici. Uf, gadan izbor!
Ukinut genocidnu tvorevinu pa popis stanovnistva u nasoj drzavi! BiH4EVER!
koliko koje stado ovaca ima ?