Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sukob izmedju Armije RBiH i HVO je bio totalno nepotreban.Na zalost stradali su Bosnjaci iz zapadne Hercegovine i Hrvati iz Konjica i srednje Bosne. Da se nikad vise ne ponovi!
@gooUser1560022495 Nepotreban je bio..ali neizbijezno je bilo da se Bosnjaci brane od najpodmuklijeg neprijatelja koji nas je napao u najtezim trenucima rata protiv cetnika. Sve zrtve iz tog sukoba su zrtve UZP-ea Tudmana i Bobana i Suska..i ostalih ubica Bosnjaka i Hrvata..
@gooUser1560022495 .uzp.je cak poceo da ubija i hrvate poput Blaza Kraljevica.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Evo ja sam Bosnjak iz Mostara i meni je zao svih Hrvata iz Srednje Bosne koji su bili ubijeni od strane Mudzahedina. Alija Izetbegovic je islamizirao Armiju RBiH 1993!
@gooUser1560022495 Krenuli su da ruse Bosnu, po dogovoru iz Karadjordjeva, i dobili su sta su trazili. Ti nisi Bosnjak, nego balija, ili kamenjarski srbin, lazni hrvat.
@gooUser1560022495 Nije Alija islamizirao Armiju 1993. Zasto opravdavas agresiju Hrvatske na BIH nekim stvarima koje nemaju veze s UZP-eom koji je vec 1991. bio pripremljen?!! Mostarac a glup?!!# Za tragediju koja je zadesila brojne Bosnjake i neke Hrvate kriv je Tudman!!!! To je prvo..sve ostalo je cetvrto i peto..
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
U svakom toru ima dobrih i loših ljudi. Zločine su činili HDZ, SDS i SDA članovi! To i mala djeca znaju!
Sve ovo pokazuje samo jednu stvar: od početka do kraja Srbi su bili u pravu.
sta sahovnica radi tu?? sta vojska radi tu??
Nisam neki nacionalist a bio sam u ratu i nakon ovih komentara. Sto neki muslimancici objavljuju bude mi zao sto je i 1 musliman prezivio heliodrom drerelj a one iz ljubuskog trebalo povjesat oko kruzni tokova imali smo priliku dda ih izbrisemo eto
16 hrvata. ? Hmm malo brate malo. 16 hrvata kao 160.000 hiljada Da su bili na strani pravde ovo se I’m nebi desilo. Sad se vidi kakav ste vi smrad od naroda.
U ovom bosnjacko hrvatskom ratu je lako vidljivo kako je lako izmanipulirati nekim narodom
Ovaj rat između hrvata i bosnjaka stvarno nije bio potreban,hrvat sam,razumijem da nije trebalo polagati racune nekim kriminalcima iz sarajva ali nasa je greska osnovati drzavu u drzavi koja ce nedugo nakon toga biti ugasena bez međunarodne podrske.slava poginulim borcima !!!
Pobili goloruk narod u Ahmicima,porodice komletne na spavanju ubijali, zene,djecu ,starce,nenaoruzane muskarce...preko stotinu za jednu noc.Zapitajte se ko je napravio Islamiste...hvala im sto su bili tu da nam pomognu jer Ahmici su nista sta ste vi spremni bili...
daj ba klixe počisti i ovdje
previse ustaskih botova
Sram vas bilo za vjeke vjekova
Živjela jedinstvena BiH i svi narodi i ljudi koji je žele. Dole ekstremisti, kriminalci i ratni zločinci.
I M. Granić je nedavno napisao knjigu gdje kaže da je Alija nudio Tuđmanu 2 puta na početku 94-e sve južno i zapadno od Prozora po Neretvi i podjelu Mostara. I Bošnjaci i Hrvati treba da se čuvaju ekstremista u svojim redovima. U svakom sukobu ili svađi između njih strada BiH.
najviše stradaju nevini, uvijek je tako. lakše je zločincima svirepo ubit 1000 nevinih i tako preplašiti još 100 hiljada nevinih nego se boriti s jednim vojnikom što ima pušku u ruci. sve nevine žrtve bez razlike su jednako naše žrtve, neka im bude vječni mir i spokoj. svi zločinci se moraju kazniti prema zločinu koji su učinili, a mi neka smo prokleti dok tako ne bude.
Ne ponovilo se, zlikovci trebaju da odgovaraju za ovo. Nikad više rat.
Zalud je i pomisliti kako će i jednog jedinog komentatora ovdje pa i da su svojim očima gledali zlo koje se radi ovakve stvari promijeniti u svojem vjerovanju. Oni svoje-mi svoje i tako dok nas ima, a ima nas sve manje i biti će nas još manje.