Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast Avdo na odlicnim dokumentarcima i temeljnom razotkrivanju ratnih zlocinaca,rijetki su ljudi u Bosni danas,kao sto si ti,kapa dole
Ako je pisao klevete ok. Ali cisto sumnjam da je osnivac SDS-a 90tih oklevecen. Nema veze ovo sa nacionalnom pripadnoscu. Covjek razotkriva zlocin
Vlašine su genocidan narod. I to kad im se kaže, oni podivljaju bez razloga, mada i sami znaju da je tako. Šta reći o naciji koja baštini snohaćenje, lapot i strindžanje kao običaje do dana današnjeg. Od tih genocidnih i morbidnih stvorova ne treba očekivati ništa normalno. Avdo sreća tvoja živiš na tlu Federacije koja je slobodan komad teritorije. Ovi iz PC-WC entiteta ti se mogu samo sageti. A ti slobodno piši kako su pogan narod. Nek se zna!
Ovo je sramota.Nista me i ne cudi od RS i njihovog pravosudja.Kod njih se mozes zaliti izgleda do smrti.Avdo je ovog lika dobio vise puta na sudu i sto sada hoce.?Boze sacuvaj.
Pa zasto se ovo ne prebaci na vrhovni sud Bosne i Hercegovine? Kadija te tuzi , kadija ti sudi.
Jadan onaj ko uči historiju iz Avdinih filmova, kao da učiš historiju Divljeg zapada iz Kapetana Mikija
Eto čiji su sudovi, političko-tajkunski. Zavisi samo kojem lokalnom Bogu pripadaš...
Krivicu snosi Tužilaštvo BiH što neprovodi istražni postupak protiv Dukića mada imjau sve dokaze.pa i ministarstvo sigurnosti snosi krivicu.
Avdo uz tebe smo!
sta ocekivati od ceta.aljskih pic.ketina. ...
Mi smo narod koji godinama živi pod ucjenom.Šesto-godišnja klaustrofobija nas je istraumatizirala da inferiornost i kompromis postaju naša konstanta. Strahom od vlastitog mišljenja. Pokidajmo u sebi genetske kodove iracionalne panike, šta će, na ono što ćemo kazati, reći drugi. Neka je stid onih koji mogu to isto, a neće.
Ni sva tama skovana od zločinaca ne može ugasiti plamen istine! Jedan od najvećih bosanskih sinova u istraživanju i dokumentovanju istine u toku agresije!
Advokat Hrvacic mu vec 3 mjeseca u zatvoru.
Jel ovo Hrvacic iz pritvora sponzorira clanke, danas je bas 16.05.2017 dan kada se odlucuje da li mu se pritvor produzava za jos 3 mjeseca ?!?
usrani sudovi u genocidnom đikanistanu su zločinačke organizacije kojima upravljaju genocidni zlikovci a koji su u službi: -genocidne gamadi -terorista -zločinaca -kriminalaca - ............ - ............